Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ο συνήγορος της Χρυσής Αυγής

Οι ίδιοι άνθρωποι που νομιμοποίησαν τη συμμετοχή της φασιστικής Ακροδεξιάς στην πολιτική ζωή της χώρας συνεχίζουν σήμερα να λειτουργούν ως συνήγοροι των εγκλημάτων της Χρυσής Αυγής.
Ο κ. Ι.Κ. Πρετεντέρης από τη στήλη του στα "Νέα" καταδικάζει εισαγωγικά "απερίφραστα" τη δράση της Χρυσής Αυγής και αμέσως μετά μας θυμίζει τον Πακιστανό της Πάρου, τους Αφγανούς στην Ηπείρου, τους μικροπωλητές, τις ανήλικες πόρνες, τους Σομαλούς, τους Γεωργιανούς κ.λπ. Αναπτύσσει δηλαδή ολόκληρη την ατζέντα της Χρυσής Αυγής, την ίδια που έχει υιοθετήσει και προβάλει και το δελτίο ειδήσεων το οποίο κοσμεί με την παρουσία του, για να καταλήξει ότι όποιος πιστεύει πως νόμος είναι το δίκιο του εργάτη δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει και ότι νόμος είναι το ξύλο του τραμπούκου.

Μάλιστα ο κ. Ι.Κ.Π. εξισώνει "την κατάλυση της έννομης τάξης" στα πανεπιστήμια, στα διόδια (του αφεντικού του, του Μπόμπολα -μην ξεχνιόμαστε) και στην Κερατέα, όπου, αν μη τι άλλο, δεν σκοτώθηκε ούτε μαχαιρώθηκε κανένας άνθρωπος, με τα πογκρόμ και τα μαχαιρώματα που κάνουν οι φασιστικές συμμορίες, από τα οποία ήδη έχουμε θρηνήσει νεκρούς.
Πρόκειται άλλωστε για τον ίδιο άνθρωπο που ανέλαβε να ξεπλύνει τον πρώην υπαρχηγό της νεολαίας του Παπαδόπουλου μαζί με τον Μιχαλολιάκο και διαπρεπή τραμπούκο με τσεκούρι Βορίδη, ο οποίος έχει μόνιμο στασίδι στην εκπομπή του.
Γ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου