Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Αποκαλύπτουμε τα ακροαριστερά τάγματα εφόδου που ανακάλυψε η «Καθημερινή»

Το thessalonikimesaapoeikones.blogspot.gr απαντά στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» για τα τάγματα εφόδου από την αριστερά...

Το ανυπόγραφο πρωτοσέλιδο κείμενο της Καθημερινής.
 

Όσα συνέβησαν στη Ραφήνα, αλλά και στη Χαλκιδική, τις τελευταίες ημέρες είναι εξαιρετικά ανησυχητικά. Ακροδεξιά και ακροαριστερά τάγματα εφόδου έχουν αποφασίσει να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και να τον επιβάλουν όπως νομίζουν. Τα απερίγραπτα φαινόμενα βίας δείχνουν πόσο επικίνδυνη έχει καταστεί η μη εφαρμογή του νόμου και της τάξης εδώ και πολλά χρόνια, λόγω της δειλίας και της ανικανότητος πολιτικών που είχαν την ευθύνη γι’ αυτό. Τώρα, τα ακροδεξιά τάγματα εφόδου θεωρούν ότι μπορούν να ελέγχουν ποιος είναι νόμιμος μετανάστης και ποιος όχι και τα ακροαριστερά να σταματούν κάθε νόμιμη επένδυση επειδή έτσι τους αρέσει. Το ένα άκρο συμπληρώνει το άλλο, η ανεξέλεγκτη ανομία και δράση μιας μερίδας χούλιγκαν έφερε την αντίδραση μιας άλλης και η χώρα κατρακυλάει σε έναν κατήφορο ανεξέλεγκτης βίας. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αντέδρασε σωστά και καίρια, αλλά θα χρειασθεί μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για να τεθεί ένα τέλος στον καταστροφικό κατήφορο."
1ο τάγμα: Ακροαριστερές μαθήτριες στην παρέλαση της Ιερισσού Χαλκιδικής την 25η Μαρτίου 2012 

Το μαύρο περιβραχιόνιο οι μαθήτριες δήλωσαν ότι το φόρεσαν σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για την δημιουργία των ορυχείων και της μεταλλουργίας χρυσού που θα καταστρέψει το περιβάλλον της Χαλκιδικής και θα την οδηγήσει σε οικονομικό μαρασμό. Ο πραγματικός σκοπός όμως που κρύβεται πίσω από την φαινομενικά αθώα διαμαρτυρία είναι άλλος. Ο αριθμός και η διάταξη των μαύρων περιβραχιονίων είναι ένα κωδικοποιημένο μήνυμα για την ώρα και τον τόπο που θα αρχίσει η επίθεση για την κατάληψη των εαρινών ανακτόρων και την επιβολή του αναρχοκομμουνιστικού καθεστώτος. Στην ομάδα αυτήν οι συντάκτες μας δεν μπόρεσαν να εισχωρήσουν γιατί ήταν όλοι άρρενες και ίσως γινόταν αντιληπτοί.
2ο τάγμα: Εαμοβούλγαροι μαθητές στην ίδια παρέλαση για τον ίδιο σκοπό.

Τραγουδούν με τις μαθήτριες στον ίδιο σκοπό, το τραγούδι ύμνο της ιδεολογίας τους "στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα" και ετοιμάζονται να καταλάβουν το όρος Κάκαβος για να εγκαταστήσουν το αρχηγείο τους στην θέση Σκουριές.
Λόχος του 3ου τάγματος την ώρα που ετοιμάζουν τα πενηνταράκια μολότωφ με προκάλυψη την γιορτή της Πρωτομαγιάς.

Οι φωτοσυντάκτες μας επιτέλους κατόρθωσαν να εισχωρήσουν στο τρίτο τάγμα μεταμφιεσμένοι σε ταραμά. Με μεγάλη τους έκπληξη είδαν ένα επισκέπτη του λόχου αυτού της φωτογραφίας, που ανήκε στο 3ο τάγμα να πίνει τσίπουρο και να το φτύνει αμέσως. Στην πραγματικότητα ήταν βενζίνη με ή χωρίς γλυκάνισο, ανάλογα με το χρώμα που ήταν, διαυγές ή θολό άσπρο. Τα πενηνταράκια Μολότωφ ήταν σκέτη φωτιά.
4ο βρεφικό τάγμα σε επίθεση για ανακατάληψη των καρνάγιων της Ιερισσού.


Στην μέση της φωτογραφίας διακρίνεται ένας ταγματοεφοδίτης με το όχημα μεταφοράς προσωπικού και με το γλειφιτζούρι-κανόνι έτοιμο προς χρήση. Διακρίνονται επίσης μπροστά δεξιά, άλλες δύο του ίδιου τάγματος, πιασμένες από το χέρι με την ταγματάρχη-μαμά.
5ο ακροαριστερό τάγμα εφόδου την στιγμή που δια-δηλώνει την πρόθεσή του να καταθέσει τα όπλα-σημαίες μεγάλου βεληνεκούς. 

Σύσσωμοι μεταβαίνουν στα καρνάγια της Ιερισσού για να υπογράψουν την ομώνυμη συμφωνία και να κάνουν τις δηλώσεις μετανοίας.
6ο τάγμα Μεγαλοπαναγιωτών που αποτελείται από λίγα πολυπληθή οικολολαμόγια (κατά την αγαπημένη έκφραση των εκφραστών εργολαβοπατέρων γραφιάδων της εταιρία χρυσού).


Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία η σιωπηρή πλειοψηφία των Μεγαλοπαναγιωτών απομόνωσε τα τοπικά τάγματα εφόδου γι αυτό, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία,είναι μόνο τρεις ταγματασφαλίτες και ο κούκος ταγματάρχης τους.
Το 7ο τάγμα γιαγιάδων και παππούδων καμικάζι, στην συνέλευσή του ακούει προσεκτικά από τον ταγματάρχη του να δίνει οδηγίες κατασκευής πυραύλων εδάφους-υπεδάφους.

Το μεγάλο λάθος εδώ έγινε. Ενώ είχαν συμφωνήσει η συνέλευση αυτή να γίνει με πλήρη μυστικότητα στην παραλία της Ιερισσού όπως και έγινε, από καταστρατήγηση των κανόνων συνωμοτικότητα μπόρεσαν να εισέλθουν μυστικές δυνάμεις της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ υπό την καθοδήγηση των αρχηγών τους Παπαχελά και Τέλογλου και να μπορέσουν έτσι να παρουσιάσουν την πάσα πραγματική, μοναδική και αληθινή αλήθεια (όπως το συνηθίζουν άλλωστε). Οι φωτογραφίες που τράβηξαν ή αφαίρεσαν από τα κρυφά αρχεία των ακροαριστερών ταγμάτων εφόδου είναι οι αποδείξεις για της Καθημερινής το αληθές.
Διαβάστε επίσης το άρθρο για το θέμα που αναρτήθηκε στο tvxs.gr με τίτλο: Σάλος για την εξίσωση Χρυσής Αυγής – κινημάτων από την «Καθημερινή»
Πηγή: thessalonikimesaapoeikones.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου