Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

το κρυφο νομισμα


καλημέρα φίλες, φίλοι. Συμμεριστείτε ελεύθερα. "τα πιο κρυφά πράγματα, είναι τα φανερά αφημένα". Για το SDR, ο λόγος. Συνομωσιολογία αρρωστημένου νου; Όχι, διεθνής Πραγματικότητα που με στοιχεία θα εξηγήσουμε. Διαδώστε το

Μάθετε γι αυτό, κάντε το γνωστό. Είναι από εκείνα, που να κάτι παθαίνουμε και σημασία δε δίνουμε, σαν να κοιμόμαστε αίφνης. Ας ξυπνήσουμε, έστω εδώ, στην Ελλάδα, μια βδομάδα π...ριν τις εκλογές.

Είναι άγνωστο σε μας στις "μάζες" ακόμα και σε φίλες, φίλους μας τραπεζικούς, σε διευθυντές των Τραπεζών μας, σε φίλες, φίλους οικονομολόγους, στην πλειοψηφία, στη χώρα μας σε Διεθνές επίπεδο, αλλά και στις μάζες της ταλαίπωρης Ανθρωπότητας σε όλο τον Πλανήτη.

Είναι τόσο φανερό, που δεν το βλέπει ο Νους μας.

Είναι, εδώ και διασώζει ήδη, όσους μ' αυτό πληρώνονται, όσους, σ' αυτό αποταμιεύουν, όσους μ’ αυτό συναλλάσονται.

Είναι ήδη χρόνια, ΕΞΩ από την καλλιεργημένη διεθνή οικονομική κρίση και τα αποθεματικά του, συνεχώς αυξάνονται.

Είναι η ασφαλής Διεθνής Νομισματική Μονάδα, να θυμηθείτε, όπως παλιά το ECU ή EMU (σκεφθείτε ότι ο κανονονιστικός Νόμος 2076/1992 που υπογράφηκε στη Μύκονο, επέβαλλε την αξιολόγηση και έκφραση σε ECU, της περιουσίας των Τραπεζών) που αργότερα έγινε το γνωστό μας Ευρώ €. Έτσι και το SDR Είναι η Μήτρα του επερχόμενου Διεθνούς Νομίσματος.

Είναι εδώ, από το 1969 τα τελευταία 15 χρόνια, ανώτατα στελέχη διεθνών οργανισμών, Πιστωτικών Ιδρυμάτων, οι ίδιοι οι Οργανισμοί, οι λεγόμενες "Τράπεζα της...Ελλάδας" κάνουν τις συναλλαγές τους μ' αυτό κι σ΄αυτό.

Γνωρίστε το SDR, παρακολουθήστε την ισοτιμία του, με όλα τα παγκόσμια νομίσματα καθημερινά.

Δείτε την "καρτέλλα" της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα (WB) με το χρέος μας, να έχει μετατραπεί σε μονάδα SDR. Γιατί άραγε;

Εμείς, βουλιάζουμε στη κρίση, σε λίγο θα χαθούν περιουσίες, αυτοί...είναι ήδη στην απέξω, έτοιμοι ν' υφαρπάξουν, όλο τον Πλανήτη,

Γνωρίζουμε, Κυριακή ψηφίζουμε, τους σταματάμε για μας, για τον Πλανήτη. Μας έλαχε μεγάλη Μοίρα φίλες, φίλοι. Και πάλι πρώτοι, όπως στις αρχές του 2ου Παγκόσμιου, ψυχανεμιστήκαμε την επερχόμενη διεθνή σκλαβιά του 21ου αιώνα. ΑΕΡΑ!

SDR και τα αποθεματικά του, συνεχώς αυξάνονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου