Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

προς αντωνη κομανεντση


ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ…

Με τις ανεκδιήγητες πολιτικές του κωλοτούμπες, τον ρετρό εμπρηστικό εμφυλιακό του λόγο, την ακατανόητη επιθετικότητά του προς την άλλα άποψη, είχε ως αποτέλεσμα την φυγή των κεντρώων υποστηρικτών του και τον κατακερματισμό του κόμματος της ΝΔ, που είχε την ατυχία να τον έχει αρχηγό σε μια τόσο κρίσιμη πολιτική στιγμή!
Ο Α. Σαμαράς αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσε...ων από κάθε άποψη και η παραπέρα παραμονή του στην αρχηγία της ΝΔ ίσως αποδειχτεί μοιραία και γι αυτή ακόμα την ύπαρξη του τέως μεγάλου κόμματος της κεντροδεξιάς.
Η αδυναμία του να επιλέξει το ικανό καθοδηγητικό επιτελείο, σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη πολιτική του μηδενικότητα να κατανοήσει την διεθνή πολιτική και οικονομική σκηνή, αλλά και τις ιδιαιτερότητες των Ελληνικών πραγμάτων, οδήγησαν τη Νέα Δημοκρατία, την αυτοδυναμία της οποίας με χοντρά λόγια και κενά επιχειρήματα επεδίωκε, σε πλήρη απαξίωση… Το ιστορικό χαμηλό του 34% των εκλογών του 2009 μετετράπη στο ντροπιαστικό 18% για το κόμμα που είχε κάνει σημαία την αυτοδυναμία.
Αντώνη Σαμαρά, σε ένα σοβαρό Ευρωπαϊκό κόμμα, ένας πολιτικός των δικών σου αρνητικών επιδόσεων θα είχε παραιτηθεί με την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων… Μια τελευταία συμβουλή θα σου δώσω: Αύριο κιόλα να υποβάλλεις την παραίτησή σου… Ίσως η πράξη σου αυτή να αποτελέσει και τη μοναδική προσφορά σου προς το κόμμα που σε τίμησε κι εσύ σε αντάλλαγμα και κατακερμάτισες και το απαξίωσες…
χαρυ κλυν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου