Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ν. ΓΕΩΡΓΑΤΖΑΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Η οικογένειά μου στην Ελλάδα δεν ψήφισε ούτε την ΝΔ ούτε το ΠαΣοΚ· η δική σου;

Συλλογικά, είμαστε ανίκανες και ανίκανοι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να κατανοήσουμε καν τις πραγματικές πολιτικές μας επιλογές. Όπως κάθε Κυριακή ακούμε την ίδια θρησκευτική λειτουργία, έτσι ακριβώς –με την ίδια τυφλή θρησκευτική πίστη– ψηφίζουμε την Κυριακή 6 Μαΐου 2012 τα ίδια ανθελληνικά κόμματα ΝΔ και ΠαΣοΚ, εναντίον της ελληνικής μας κοινωνίας και εναντίον της πατρίδος μας της Ελλάδος.
Εύχομαι κάποτε να καταλάβουν το τεράστιο λάθος τους όσες και όσοι ψήφισαν ΝΔ και ΠαΣοΚ την Κυριακή 6 Μαΐου 2012. Εκτός του ότι μπερδεύουν την θρησκεία με την πολιτική, το ακόμη μεγαλύτερο κακό που κάνουν είναι πως καταδικάζουν άλλους, αθώους συνανθρώπους μας στα δεσμά της χρηματιστικής κατοχής, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Όσες και όσοι ψήφισαν ΝΔ και ΠαΣοΚ την Κυριακή 6 Μαΐου 2012 καταδικάζουν την ελληνική κοινωνία στην πατρίδα Ελλάδα να εξακολουθεί να είναι εξαθλιωμένη, να πεινάει, να πονάει και να αυτοκτονεί. Είμαι περήφανος που η οικογένειά μου στην Ελλάδα δεν ψήφισε ούτε την ΝΔ ούτε το ΠαΣοΚ.
Μακάρι να μπορούσε να το πει αυτό, όλος ο απόδημος ελληνικός μας κόσμος εκτός Ελλάδος και Κύπρου. Δυστυχώς όμως, δεν μπορεί.

Καλή λευτεριά πατρίδα Ελλάδα,
Νίκος Γεωργαντζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου