Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΥ

Ακόμα και ως Βατερλώ του «παπανδρεϊσμού» μπορεί να χαρκτηριστεί η ήττα του ΠΑΣΟΚ!

Και δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός αφού ακόμα και ο Γιώργος Παπανδρέου, θα μπορούσε να ...... μην ήταν στη Βουλή αφού στην Αχαϊα τα ποσοστά ήταν καταθλιπτικά.

Το θέμα είναι ότι εκτός έμειναν στελέχη πουστήριξαν τον πρώην πρωθυπουργό όσο κανείς άλλος αλλά αυτή η στήριξη «κόστισε» πολιτικά με έξοδο από την πολιτική σκηνή.

Πρώτος και καλύτερος ο Φίλιππος Πετσάλνικος καθώς τον «έφαγε» το αποδεκατισμένο ΠΑΣΟΚ!

Επίσης, ο υπουργός Οικονομικών της πρώτης, καταστροφικής περιόδου, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου μένει επίσης εκτός Βουλής. Μάλιστα, ήρθε τρίτος στο Υπόλοιπο Αττικής.
Εξάλλου, ο… επικοινωνιακός σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού, ο Παύλος Γερουλάνος, βουλευτής Επικρατείας στην προηγούμενη Βουλή, δεν εκλέγεται στην Α’ Αθηνών (ήρθε τέταρτος), αν και είχαν πέσει «λυτοί και δεμένοι» όλοι πάνω του! Μάλλον, τα… Μουσεία αρχίζουν να λάμπουν ξανά…

Όσον αφορά τον πανίσχυρο υπουργό Εσωτερικών της πρώτης κυβέρνησης Παπανδρέου, τον Γιάννη Ραγκούση, «φαγώθηκε» σχετικά εύκολα, αναφέρει το parapolitika.gr, αλλά έχει να λέει πως είναι στη Β’ Αθηνών πρώτος επιλαχών!

Ακόμα, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ήρθε… 15η (!), ο Δημήτρης Ρέππας δεν απέφυγε το μοιραίο μετά την… μεταγραφή του από την Αρκαδία!

Όσον αφορά τον Γιώργο Παπανδρέου, παραμένει… σιωπηλός!

Το ερώτημα είναι μέχρι πότε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου