Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Την ώρα που οι άνθρωποι αποβλακωμένοι από τους τηλεδημαγωγούς και φοβησμένοι από την οικονομική τρομοκρατία των τραπεζών, περιμένουν από μια διεφθαρμένη ολιγαρχία να αποφασίσει για το μέλλον τους, ανίκανοι να σκεφτούν και ακόμα πιο ανίκανοι να δημιουργίσουν μόνοι το μέλλον τους, ίσως είναι φρόνιμο, να ταξιδέψουμε στον χρόνο, να δούμε ποιό μέλλον μας ετοιμάζουν. Σε ποιόν κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας να ζήσουν.
Μέσα από την πιο τεχνολογικά προηγμένη μηχανή για ταξίδια στο μέλλον, τον ανθρώπινο εγγέφαλο, που η τηλεόραση τον καταστρέφει, ας κάνουμε αυτό το ταξίδι.
Με βάση αυτά που βιώνουμε σήμερα, δεν είναι δύσκολο να δούμε πως θα είναι ο κόσμος στο μέλλον.
Σήμερα βλέπουμε καθαρά, πως το χρήμα, οι τράπεζες, είναι ισχυρότερες και από τα πιο ισχυρά κράτη. Ακόμα και η Γερμανία, όπως και οι ΗΠΑ, στην ουσία εξερτώνται από τις λεγόμενες αγορές. Τους διεθνείς τοκογλύφους δηλαδή.
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε πως οι πολιτικοί, έχουν πλήρως εξαγοραστεί από τους τραπεζίτες και απλά υπηρετούν την υπερκερδοφορία τους. Όσες μάλιστα χώρες δημιουργούν προβλήματα στους τραπεζίτες, εξαφανίζονται οι κυβερνίσεις τους και εμφανίζονται τραπεζίτες πρωθυπουργοί ως δια μαγείας. Ένα άλλο δεδομένο που έχουμε, είναι πως στο μέλλον δεν θα έχουμε κυρίαρχα κράτη, αλλά οικονομικές ζώνες. Περιοχές δηλαδή που θα ζουν σκλάβοι και περοχές που μα ελίτ, θα απολαμβάνει τον πλούτο που θα παράγουν οι σκλάβοι.
Τον κόσμο ολόκληρο, θα τον δοιηκεί μια τράπεζα. Κάθε δραστηριότητα θα μετατρέπεται σε ηλίθια μαθηματικά, σε αρθμούς που θα καθορίζουν την ευημερία της τράπεζας. Το πρώτο θέμα φυσικά που θα λύσει αυτή η τράπεζα παγκόσμιος κυβερνίτης, είναι η φορολογία. Ο τρόπος είναι απλός. Μέσα σε κάθε άνθρωπο, θα υπάρχει ένα τσιπάκι, που αυτόματα θα καταγράφει κάθε αγορά, κάθε μετακίνηση, κάθε συναλλαγή και αυτόματα τα στοιχεία θα μεταφέρονται στην τράπεζα, που θα ξέρει ανα πάσα στιγμή το τι, πως, που και πότε για κάθε άνθρωπο. Ο απόλυτος οικονομικός  μεγάλος αδελφός είναι εδώ.
Φυσικά στο μέλλον, δεν θα υπάρχει χρήμα με την μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα.
Θα είναι σε ψηφιακή μορφή. Παγκόσμιες ψηφιακές μονάδες.
Κάθε άνθρωπος, μέσα από το τσιπάκι, θα εκπέμπει ένα σήμα, που θα καθορίζει την οικονομκή και άρα και την κοινωνική του θέση.
Οι άνθρωποι των χαμηλών τάξεων, οι σκλάβοι δηλαδή, θα μένουν σε οριοθετιμένες περιοχές και δεν θα μπορούν να πάνε σε περιοχές που ζουν οι άνθρωποι της ανώτερης τάξης. Μόλις πλησιάζουν σε απαγορευμένες περιοχές γι αυτούς, το σήμα που εκπέμπει το τσιπάκι, θα χτυπά συναγερμό και οι δυνάμεις ασφαλείας θα επεμβαίνουν άμεσα συλαμβάνοντας τους.
Το ίδιο σύστημα θα υπάρχει ακόμα και στα μαγαζιά, όταν κάποιος περνάει την είσοδο, οι άνθρωποι του μαγαζιού, θα ξέρουν αυτόματα πόσες μονάδες διαθέσιμες έχει ο πελάτης και θα αποφασίζουν αν θα τον αφήνουν να περνάει στον χώρο τους, η όχι. Φυσικά η εφορία, δεν θα λειτουργεί όπως σήμερα, απλά θα τραβάει τις μονάδες από το τσιπάκι αυτόματα.
Ένα άλλο πρόβλημα που η τράπεζα θα λύσει, είναι το πρόβλημα της ενειμέρωσης. Όπως σήμερα οι τραπεζίτες αποφασίζουν με τα δάνεια ποιο μέσο θα ζήσει και ποιο θα πεθάνει, φυσικά με κριτίρια αντικοιμενικά, όπως ποιο μέσο παίζει το παιχνίδι μας και ποιο μας πάει κόντρα, έτσι και στο μέλλον. Όμως στο μέλλον η τεχνολογία θα μπορεί να δώσει περισσότερες λύσεις στην τράπεζα. Σήμερα για να ελέχεις τα μέσα ενειμέρωσης, το κόστος είναι μεγάλο. Οι εκδότες γνωρίζουν το παιχνίδι και απαιτούν τρελά λεφτά. Το ίδιο και οι στάρ δημοσιογράφοι που υπηρετούν τις πολιτικές των αφεντικών τους, που με την σειρά τους υπηρετούν πολιτικούς, που με την σειρά τους υπηρετούν το κεφάλαιο, που υπηρετεί τους τοκογλύφους.
Η τράπεζα όμως θέλει όλο και περισσότερα κέρδη, ενώ δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους γιατί είναι άπλυστοι, ζητάνε όλο και περισσότερα, που αν δεν τα πάρουν γίνονται αντιπολίτευση. Έτσι λοιπόν η τράπεζα, θα δημιουργίσει ψηφιακούς στάρ δημοσιογράφους. Αυτοί που στο μέλλον θα ενειμερώνουν τον κόσμο δηλαδή, δεν θα είναι άνθρωποι, αλλά ψηφιακές εικόνες που θα προγραμματίζονται να λένε αυτά που η τράπεζα θέλει. Άπόλυτος έλενχος με μικρό κόστος.
Το ίδιο θα κάνει η τράπεζα και με την ψυχαγωγία. Σήμερα οι άνθρωποι, δεν μπορούν να ζήσουν, τα χρήματα που έχουν δεν φτάνουν. Δεν μπορούν να βγούν, να ερωτευθούν, να ζήσουν. Μπορούν όμως να ζούν αυτά τα συναισθήματα μέσα από ηθοποιούς. Παρακολουθούν τηλεόραση και ζουν μέσα από τις ζωές κάποιων τηλεοπτικών ηρώων. Το σύστημα δηλαδή, πληρώνει λίγους και οι πολλοί ζουν μέσα από αυτούς. Στο μέλλον αυτά θα γίνονται ψηφιακά. Φυσικά ο κόσμος δεν θα ξέρει πως οι ήρωες του είναι ψεύτικοι. Θα νομίζει πως είαι αληθινοί. Θα βλέπει ψεύτικες συνεντεύξεις, ψεύτηκες φωτογραφίες από την ζωή τους και θα τα νομίζει όλα αληθεινά.
Η τράπεζα θα λύσει και το πρόβλημα της ανεργίας. Ο τέλειος κόσμος που ονειρεύεται η τράπεζα, δεν μπορεί να υπάρξει με ανεργία, που οδηγεί σε εξεγέρσεις. Το πρόβλημα αυτό, θα λυθεί με τον έλενχο των γενήσεων. Κάθε χρόνο, η τράπεζα θα ανακοινώνει πόσους εργάτες θα χρειαστεί, πόσους δηοικητικούς, πόσους αστυνομικούς κλπ. Θα επιλέγονται με κάποια κριτίρια οι γονείς, ανάλογα την κοινωνική τάξη, δεν θα μπορεί ένας εργάτης να γενήσει επιστήμονα, η πολιτικό και με αυτόν τον τρόπο το σύστημα θα έχει μόνο όσους ανθρώπους χρειάζεται. Μέσα από την ιοτεχνολογία, από την εποχή της κύισης ακόμα, μέσα από τον έλενχο του γονιδιόματος, η τράπεζα θα επεμβαίνει και θα φροντίζει για τα χαρακτηριστικά των παιδιών.Ο εργάτης, θα γενιέται εργάτης και δεν θα αντιδρά, δεν θα διεκδικεί μια καλύτερη ζωή. Φυσικά η τράπεζα, όπως θα φροντίζει για τον ερχομό της ζωής, θα φροντίζει και για τον θάνατο. Μέσα από τον έλενχο των τροφών, την αποβιταμίνωση κλπ, οι άνθρωποι, κυρίως οι εργάτες, οι σκλάβοι δηλαδή, δεν θα μπορούν να ζουν περισσότερο από όσο αντέχουν να δουλεύουν. Όπως και στην διάρκεια της ζωής τους, δεν θα αντέχουν μετά την δουλειά τους να ζητούν να ζήσουν. Θα θέλουν μόνο να πάνε στο δωμάτιο τους, να χαζέψουν κάποια ψεύτικη ψηφιακή ζωή και να κοιμηθούν. Αν σας φαίνεται τρελό, σκεφθείτε αν σήμερα ζούμε κάτι διαφορετικό. Μετά από μια μέρα σκληρής δουλειάς, το μόνο που θέλουμε είναι να πάμε σπίτι μας, να δούμε μια ταινία και να κοιμηθούμε. Αλλά ακόμα και αν έχουμε ενέργεια να ζήσουμε, δεν έχουμε λεφτά.
Φυσικά η ελίτ της τράπεζας, θα τρέφεται με υψηλού επιπέδου τροφές, ενώ η ιατρική που θα φέρει μεγάλες επαναστάσεις στο μέλλον, θα εκτοξεύσει το προσδόκιμο ζωής σε απίστευτα επίπεδα. Το κόστος φυσικά θα είναι υπέρογκο και μόνο οι εκλεκτοί της τράπεζας θα μπορούν να το πληρώσουν.
Θα μπορούσα να γράψω πολύ περισσότερα, αλλά δεν έχω άλλο χώρο. Το θέμα όμως δεν είναι να γράψω περισσότερα, αλλά να σας εμπνεύσω να σκεφθείτε τι μέλλον θέλετε να έχετε. Είναι εύκολο να ταξιδέψετε στο μέλλον, Δείτε τι γίνεται σήμερα και σκεφθείτε απλά που οδηγεί. Τόσο απλό είναι. Αν σας αρέσει κανένα πρόβλημα. Αν όμως δεν σας αρέσει, επαναστατήστε. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου