Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

πασοκανθρωποι

Αν κατάλαβα καλά, οι φίλοι μας οι Γερμανοί, θέλουν να μας βοηθήσουν να αναπτυχθούμε. Θέλουν να κατασκευάζουμε τηλεοράσεις, ψυγεία, αυτοκίνητα, υποβρύχια, έστω και αν γέρνουν, ώστε οι εταίροι μας στην ευρωπαική ένωση, σε αυτή την συντεχνία που δεν πάει και καθόλου καλά, να αγοράζουν από μας και όχι από τους Γερμανούς. Μα τι καλοί άνθρωποι, θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην βιομηχανία τους και στην οικονομία τους, δηλαδή στην κυριαρχία τους στην ένωση των τοκογλύφων, για να μπορούμε εμείς να τρώμε με χρυσά κουτάλια. Αντί λοιπόν να γίνουμε όλοι φιλογερμανοί, έως και φιλοναζιστές θα τολμούσα να πω, εμείς τους την λέμε και από πάνω. Αχάριστος λαός ρε παιδάκι μου είμαστε. Ρε σείς, πόσα θέλετε για να μας τρελάνετε?
Ευτυχώς όμως που υπάρχει και ο επαναστάτης Ανδρουλάκης και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.
Όλα καλά τα βρήκε ο πασοκάνθρωπος φίλε πρώην καταναλωτή μου, είναι λέει πολύ εύκολο να έρθει η ανάπτυξη, γιατί θα κάνουμε ανάπτυξη λάιτ, όπως λέμε τυροκροκέτες λάιτ. Θα βοηθήσει λέει η Μέρκελ σε αυτό, που όπως κατάλαβα πολύ την θαυμάζει, κάτι που με στεναχώρησε, γιατί πίστευα πως τουλάχιστον στις γυναίκες είχε κάποιο γούστο ο λαικός ήρωας Ανδρουλάκης, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Θα μας βοηθήσει λοιπόν η Μέρκελ να κάνουμε μια ζαμπόν λάιτ ανάπτυξη, μόλις την πείσουμε να δώσει αύξηση στους Γερμανούς εργάτες, ώστε να μπορούν να αγοράσουν ελληνικά κρασιά και να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα.
Όπως κατάλαβες αγαπητέ μου καταναλωτή, δεν έχει καμιά σημασία ο δικός σου μισθός, γι αυτό και στον εξαφανίζουν, σημασία έχει ο μισθός του Γερμανού. Άσχετο αν δεν έχει πειστεί ακόμα η Μέρκελ, οι σοσιαλιστές εθνοσωτήρες θα εργαστούν για τον σκοπό αυτό και θα την πείσουν στο τέλος την αχώνευτη.
Φυσικά αυτά θα γίνουν μόλις σώσουν το κόμμα τους. Δεν έχει καμιά σημασία που το κόμμα τους απλά δεν υπάρχει πια, είναι γνωστό ότι δεν τους κόβει και πολύ και αργούν να καταλάβουν. Άσε που έχει πλάκα να τους βλέπεις να πιστεύουν ότι διαδραματίζουν ακόμα ρόλο στην πολιτική ζωή.
Μεγάλη πλάκα έχει και ο Παπουτσής, ο άνθρωπος, του Σάμινα, των χημικών, της άγριας καταστολής, της απίστευτης βίας απέναντι σε γέρους και παιδιά, της καμένης Αθήνας, της Αθήνας που ξεπέρασε το Σικάγο σε εγκληματικότητα την εποχή της ποτοαπαγόρευσης και του Καπόνε, θέλει να σώσει την χώρα.
Πέτυχε τόσο πολλά σαν υπουργός προστασίας του πλούσιου πολίτη, που είναι λογικό να θέλει να αναλάβει και ένα δυσκολότερο έργο
Γενικά εκεί στο ΠΑΣΟΚ έχουν πλάκα, δεν ξέρω τι πίνουν, αλλά πρέπει να είναι καλό. Όποιος καταστρέφει περισσότερο την χώρα, αμέσως αναβαθμίζεται.
Πίνω μπάφους και παίζω πρό, λέει το τραγούδι, στο μπατσόκ δεν ξέρω τι πίνουν, αλλά παίζουν το παιχνίδι ποιος θα καταστρέψει την χώρα γρηγορότερα.
Η αλήθεια είναι πως σε αυτό το παιχνίδι έχουν καλούς παίκτες, Ραγκούσης, μεγάλη φυσιογνωμία, σαν δήμαρχος στην Πάρο, έλαμψε, ούτε αυθαίρετα υπάρχουν στην Πάρο, ούτε φοροδιαφυγή, τίποτα. Λογικό να τον αναβαθμίσουμε και αυτόν.
Καλά για τον Βουβουζέλο που ξευτίλισε το σύνταγμα, που έκανε τον νόμο περί μη ευθίνης υπουργών, δηλαδή κλέβουμε άνετα και με τον νόμο και κανείς δεν μας τρομάζει, των χαρατσιών και της ασταμάτητης παπαρολογίας, μόνο ο Πάγκαλος μπορεί να τον συναγωνιστεί στην μπουρδολογία.
Αυτός είναι και ο λόγος που οι πασοκάνθρωποι, αυτά τα μεταλλαγμένα υποανθρωπίδια με εξωγήινο μικρόβιο, που έφτιαξαν Αμερικάνοι σε κάποιο εργαστήριο, θα του δώσουν τελικά την πολυπόθητη αρχηγία.
Όλα και όλα, στο μπαφόκ την λαμογιά, την ρεμούλα, την κλοπή, την παπαρολογία, την ψευτιά, την απάτη, και γενικά όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που λατρέψαμε σαν χαρίσματα στους πολιτικούς, τα πιστεύουν ακόμα και τα αναγνωρίζουν.
Έχουν μια σταθερότητα στις θέσεις τους οι άνθρωποι. Υπάρχουν και κάτι άλλα γατάκια, που θέλουν να ανταγωνιστούν τον Βουβουζέλο, κάτι χρισοχοίδηδες, που δεν ξέρουν να διαβάζουν, εκτός αν είναι κάτι εικονογραφημένο, όπως ο Λούκι Λούκ και ο Αστερίξ. Υπάρχουν ακόμα οι κηπουροί, ο Κουτρουμάνης, ο Καρχημάκης, δόξα τον θεό, το μπατσόκ έχει ανθρώπους να μας σώσουν, άλλωστε χρόνια τώρα μας σώζουν και είδατε τι πλάκα έχει.
Να μην ξεχάσω φυσικά, τον ένα, τον μοναδικό, τον τρισμέγηστο, τον ημίθεο, ίσως όμως και πολύθεο, τον ότι και να πεις λίγα είναι, τον ΓΑΠ.
Στην δύσκολη δηλαδή, έχουμε και τον ΓΑΠ, που μην ξεχνάμε έχει και το κληρονομικό χάρισμα. Να μην ξεχάσουμε φυσικά και τον Σαμαρά, τον Άδωνι και τον Βορίδη με τα τσεκούρια. Τι δεν είναι μπατσόκ αυτοί? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Πάντα ήταν βρε κουτά, απλά τους άρεσε να λένε πως ήταν κάτι διαφορετικό για να νιώθετε πως τάχα μου, έχετε δύναμη, ζείτε σε δημοκρατία, αλλάζετε κυβερνήσεις και άλλα τέτοια όμορφα. Πάντα μαζί ήταν και απλά τώρα δεν θα σου το κρύβουν.
Θα σου έλεγα να ξεσηκωθείς, να φωνάξεις, να πάρεις πίσω την ζωή σου, να απαιτήσεις δημοκρατία, αλλά καταλαβαίνω, που να τρέχεις τώρα, έχει και τα τούρκικα στην τηλεόραση…
Καλά, όταν λοιπόν τελειώσουν τα τούρκικα, τα λέμε, μπας και κάνουμε κάτι. Τι? Τα κανάλια αγόρασαν και άλλα τούρκικα? Ε, αν είναι έτσι, άστο, θα μας σώσει ο Βουβουζέλος.     
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου