Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ?

Οι επαφές με ΑΤΙΑ (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) έγιναν πολύ συχνές στα μέσα του 20ου αιώνα, όταν έγινε πλέον αδύνατον να αγνοήσουν γεγονότα θεάσεων ΑΤΙΑ. Ειδικές υπηρεσίες άρχισαν να ιδρύουν ειδικά τμήματα για στρατιώτες αεράμυνας, και μυστικά εργαστήρια οργανώθηκαν για να...
μελετήσουν το φαινόμενο. Δεν αποκλείεται το γεγονός μυστικές υπηρεσίες να έχουν ήδη πετύχει την ευκαιρία να μελετήσουν τμήματα εξωγήινων διαστημοπλοίων ή ακόμα και τους ίδιους τους εξωγήινους πιλότους τους.

Είναι πλέον καιρός η επιστήμη να πει την κουβέντα της σχετικά με το πρόβλημα, και την είπε. Το SETI (Έρευνα για Εξωγήινη Νοημοσύνη), ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, έκανε μια ανακοίνωση που δημιούργησε αίσθηση.


Τρία γιγαντιαία διαστημόπλοια κατευθύνονται προς τη Γη. Το μεγαλύτερο από αυτά είναι πλάτους 240 χιλιομέτρων. Τα άλλα δύο είναι μικρότερα. Μέχρι στιγμής, τα αντικείμενα είναι πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα.

Τα διαστημόπλοια εντοπίστηκαν από το ερευνητικό σύστημα HAARP. Αυτό το σύστημα, έχει βάση την Αλάσκα, και σχεδιάστηκε (αρχικά) για τη μελέτη του φαινομένου του βόρειου σέλας. Σύμφωνα με τους ερευνητές του SETI, τα αντικείμενα δεν είναι τίποτε άλλο από εξωγήινα διαστημόπλοια. Θα αρχίσουν να γίνονται ορατά στα οπτικά τηλεσκόπια καθώς θα φτάνουν στο ύψος τροχιάς του πλανήτη Άρη. Η Αμερικανική Κυβέρνηση σύμφωνα με τις αναφορές, είναι ενημερωμένη σχετικά με το επερχόμενο γεγονός. Τα διαστημόπλοια θα φτάσουν στην Γη το Δεκέμβριο του 2012.

Αυτή η ημερομηνία της υποτιθέμενης διαστημικής επαφής με εξωγήινο πολιτισμό φέρνει στο μυαλό σκέψεις σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγιας, που τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Είναι απλά μια σύμπτωση;; Πιθανόν, μολονότι, οι ερευνητές του SETI παρερμηνεύουν τον ευσεβή πόθο με την πραγματικότητα: 50 χρόνια συνεχούς παρακολούθησης του διαστήματος δεν έφερε κάποια αποτελέσματα.
Μολαταύτα, η ανθρωπότητα μόλις τώρα άρχισε να εξερευνά το διάστημα. Είμαστε απλά καινούργιοι σε αυτό τον κολοσσιαίο και ανεξερεύνητο κόσμο. Πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι πολιτισμοί στο διάστημα εκτός από τον δικό μας πολιτισμό.

Φήμες αναφέρουν ότι οι Αμερικάνοι χαρακτήρισαν απόρρητες πολλές πληροφορίες σχετικά με ευρήματα στη Σελήνη. Το 1988, ένας διαπρεπής Κινέζος αξιωματούχος, μέλος του διαστημικού προγράμματος της Κίνας, αποκάλυψε φωτογραφίες ανθρώπινων πατημασιών στην σεληνιακή επιφάνεια. Ο αξιωματούχος ανάφερε ότι έλαβε την πληροφορία από μια αξιόπιστη πηγή και κατηγόρησε τους Αμερικάνους ότι απέκρυψαν αυτή την πληροφορία. Οι φωτογραφίες έχουν ημερομηνία την 3η Αυγούστου 1969, - δυο βδομάδες αφότου ο Άρμστρονγκ και ο Ολντριν (Σημ. ιστ.: Ο Ολντριν είναι μασόνος), πάτησαν στην επιφάνεια της Σελήνης στις 20 Ιουλίου του 1969. Συνεπώς, τα υλικά από τη Σεληνιακή αποστολή μελετήθηκαν και έγιναν απόρρητα από την ΝΑΣΑ.

Στις 15 Μαρτίου 2009, Οι Νιου Γιορκ Ταϊμς παρήγαγαν μια ακόμα είδηση που προκάλεσε αίσθηση. Ο ίδιος Κινέζος επίσημος, Μάο Καν δήλωσε ότι πήρε στην κατοχή του πάνω από 1000 μυστικές φωτογραφίες της ΝΑΣΑ που παρίσταναν όχι μόνο ανθρώπινες πατημασιές, αλλά ακόμα και έναν ανθρώπινο σκελετό στην επιφάνεια της Σελήνης. Ορισμένα από τα οστά του σκελετού έλλειπαν, ανάφερε ο επίσημος. Το ανθρώπινο πτώμα πρέπει να έπεσε στη Σελήνη από ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο, ενώ οι εξωγήινοι κράτησαν κάποια δείγματα ιστού για έρευνα.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από ένα σεληνιακό βολιστήρα (τεχνητό δορυφόρο της Σελήνης). Η απουσία του αέρα καθιστά δυνατόν να ληφθούν εκπληκτικές λεπτομέρειες της επιφάνειας από το ύψος της Σεληνιακής τροχιάς. Οι φωτογραφίες του πτώματος ήταν πολύ καθαρές.

Ο Δρ. Κεν Τζονστον, πρώην Διοικητής του Τμήματος Ελέγχου Δεδομένων και Φωτογραφίας στο Εργαστήριο της ΝΑΣΑ λήψεως Σεληνιακών δεδομένων, ανάφερε ότι οι Αμερικάνοι Αστροναύτες βρήκαν και φωτογράφισαν αρχαία ερείπια τεχνητής (τεχνολογικής) προελεύσεως πάνω στη Σελήνη. Υποτίθεται, ότι οι Αμερικάνοι αστροναύτες είδαν τεράστιους άγνωστους μηχανισμούς στη Σελήνη. (μηχανήματα). Τα δεδομένα έγιναν απόρρητα από την Αμερικανική κυβέρνηση.

Είναι όλα αυτά άκυρα ή είναι μια φανταστική αλήθεια;; Θα μάθουμε ποτέ;;

Σχολιασμός του Ιστολογίου και του Γιάννη Καραγεωργίου στο άρθρο της Πράβδα:
Το ιστολόγιο μεταφέρει μεταφρασμένο το άρθρο της Πράβδα. Σχολιαζεται στο τελος του αρθρου απο τον κ. Γιαννη Καραγεωργιου και απο το ιστολογιο http://english.pravda.ru/science/mysteries/22-12-2010/116314-giant_spaceships-0/ στις 22.12.2010.

Σε ότι αφορά το άρθρο της Πράβδα το οποίο είναι ανακοίνωση του SETI για τα 3 σκάφη τα οποία έρχονται με εχθρικές διαθέσεις από τον Πλούτωνα, θέλει μεγάλη προσοχή αυτό το άρθρο διότι καταρχήν με το που γίνεται η δήλωση ότι έρχονται από τον Πλούτωνα αφοπλίζει όσους είναι υποψιασμένοι ότι (στο ύψος της τροχιάς του Κρόνου) και πέραν του Κρόνου υπάρχουν μόνον Ανδρομέδια σκάφη, και τους προδιαθέτει για να δεχτούν αυτά τα 3 σκάφη ως Ανδρομέδια.

Αυτό το οποίο καθιστά το άρθρο εξαιρετικά ύποπτο είναι ότι τα σκάφη χαρακτηρίστηκαν ότι έχουν εχθρικές διαθέσεις. Τα σκάφη αυτά δεν εξέπεμψαν τίποτα και δεν φαίνεται τίποτε από το εξωτερικό τους το οποίο να δηλώνει φιλικές ή εχθρικές διαθέσεις. Το συμπέρασμα δηλαδή στο οποίο καταλήγει το ινστιτούτο SETI αφήνει και πάλι πλάγιο δρόμο να καταλάβει ο υποψιασμένος ότι εφόσον είναι εχθρικά τα σκάφη, άρα ανήκουν στους Ανδρομέδιους.

Εμείς σχολιάζουμε και λέμε ότι εφόσον είναι αδύνατον να καθορίσουν οι παρατηρητές του HAARP το αν είναι εχθρικά ή φιλικά τα σκάφη, αυτό σημαίνει ότι ψεύδονται με αυτό τον ισχυρισμό περί εχθρικών σκαφών, διότι δεν μπορούν να διακρίνουν απολύτως τίποτε, ούτε εχθρική προδιάθεση ούτε φιλική, και άρα θέλουν να προδιαθέσουν όσους είναι υποψιασμένοι ότι πέραν του Κρόνου υπάρχουν μόνον Ανδρομέδια σκάφη με σκοπό πολεμικής καταστροφής της Δρακονιανής επίγειας κυριαρχίας, ότι τάχα αυτά τα σκάφη είναι Ανδρομέδια.
Εξαιρετική οδός εξαπατήσεως.

Τελικά ενώ οι Ρώσοι έχουν δηλώσει επίσημα από την τότε Σοβιετική Ακαδημία Επιστημών με τον Βάσιν και Σερμπάκωφ ότι η Σελήνη είναι Σκάφος, υβριδικό διαστημόπλοιο, πρώην φυσικό σώμα μετατραπεν σε υβριδικό φυσικοτεχνητό, το SETI κάνει μούγκα για αυτό το θέμα. Ομοίως το SETI κάνει μούγκα για το θέμα των σκαφών του Δρακονιανού στόλου όπου έχουν μαζευτεί 120 περίπου, στις τροχιές του πλανήτου Διός, και για τα άλλα 360 συν τα άλλα τα ασύλληπτα έως τα 960, των τροχιών του Κρόνου.

Όταν λοιπόν γύρω μας και πολύ πιο κοντά από τον Πλούτωνα, υπάρχουνε παρατηρήσιμα εκατοντάδες Σκάφη τεραστίων διαστάσεων και πολλαπλών διαστάσεων αραίωσης ύλης, κλάσεως μεγέθους κατά τι λιγότερο της Σελήνης, και ο παρατηρητής του SETI τα παρακάμπτει όλα αυτά και βλέπει μόνον τα 3 ερχόμενα από τον Πλούτωνα, αυτό αυτομάτως καθιστά το άρθρο του όχι μόνον ύποπτο αλλά και αρνητικό ως ψεύδος.

Σημειωτέον ότι τα 3 σκάφη αυτά δεν είναι ορατά, με κανέναν τρόπο, ούτε μπορεί κανείς να δει την επιφάνεια τους για να καθορίσει ενδεχόμενο οπλισμό ή οτιδήποτε άλλο, διότι τα βλέπουν μόνο μέσω ραντάρ, δηλαδή μόνον μέσω της αντανακλάσεως των ραντάρ της Αλάσκας, διότι το HAARP αποτελείτε από μια πεδιάδα γεμάτη ραντάρ (μικροκυμμάτων). Έρχεται πίσω λοιπόν αυτό το σήμα ως αντανάκλαση και τάχα «βλέπουν» τα σώματα. Εγώ ως Καραγεωργίου και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι στον πλανήτη, ουδείς από εμάς διαθέτει ανάλογο μηχάνημα όπως το HAARP, και άρα αυτοί μπορεί να λένε ότι θέλουν.

Εάν φτάσουν εδώ στην περιοχή του πλανήτη Άρεως και γίνουν ορατά από τα οπτικά τηλεσκόπια, κανείς πάλι δεν θα μπορεί να αποδείξει ότι αυτά ερχόταν έξω από την περιοχή του Κρόνου και ότι αυτά είναι Ανδρομέδια σκάφη, διότι θα αρχίσουμε να τα βλέπουμε από τον Άρη και μέσα. Ο Άρης είναι πολύ πριν από τον Δία, δηλαδή είναι μέσα στους 7(8) εσωτερικούς πλανήτες με τον όγδοο τον ανατιναγμένο Φαέθωνα που βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο του Γιαχβέχα, άρα λοιπόν δεν βγαίνει πάλι κανένα συμπέρασμα.

Πάντως το γεγονός ότι ανακοινώνονται σκάφη μικρών σχετικά μεγεθών στην περιοχή του Πλούτωνα και δεν ανακοινώνονται σκάφη τα οποία είναι πολύ κοντύτερα και ορατά με οπτικά τηλεσκόπια (π.χ. Μαουνα Κεα Χαβάης) όπως τα 360 ορατά συν τα άλλα αοράτων διαστάσεων του Ανδρομεδίου αστροστόλου στην περιοχή του Κρόνου και τα 120 ορατά του Δρακονιανού αστροστόλου στην περιοχή του Διός, αυτό είναι εξαιρετικά ύποπτο και καθιστά το εν λόγω άρθρο δόλιο και αναληθές.

Πηγή: http://filokseno.blogspot.com/2011/01/2012.html

_________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου