Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ

Από να ξεκινήσω και που να τελειώσω με τους πολιτικούς απατεώνες που ακόμα ανεχόμαστε. Ακόμα και ο καιρός είναι εναντίον μας, μάλλον ο λαοπρόβλητος ηγέτης ΓΑΠ έδωσε τον ήλιο προκαταβολή στους Γερμανούς, μέχρι να ολοκληρωθεί η πώληση της χώρας, μαζί με όσους ιθαγενείς θα καταφέρουν να μείνουν ζωντανοί από την σταλινική μπατσοκική λαίλαπα.
Αυτά τα υπολείμματα ανθρώπων, οι εθνοσωτήρες των τοκογλύφων, έχουν το θράσος να ζητούν ξανά την ψήφο μας.
Το παραμύθι όμως τέλειωσε, αυτή την φορά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πει δεν ήξερα, μου είπαν ψέματα και άλλες τέτοιες ανοησίες. Αυτή την φορά, δεν θα ευθύνεται κανένας Βουβουζέλος και κανένας ξεσαμάρωτος Σαμαράς. Τώρα την αποκλειστική ευθύνη θα την έχουμε όλοι εμείς.
Ήρθε η ώρα να απομονώσουμε όλα τα πολιτικά εκτρώματα μαζί με τα κομματόσκυλα τους, αλλά και τους στρατούς ηλιθίων που ακόμα υπάρχουν.
Ξεκινάμε από τώρα, ξεκινάμε από τους φίλους μας, από όσους ακόμα αρνούνται να καταλάβουν πως δεν μπορούμε να αναθέτουμε την μοίρα μας σε πολιτικούς απατεώνες, που μας χρεοκώπησαν, που πούλησαν την χώρα, την ζωή μας, τα όνειρά μας, το μέλλον ακόμα και των αγέννητων παιδιών μας, για να φτιάξουν βίλες, για να βγάλουν εκατομμύρια κλεμμένα από εμάς στην Ελβετία και να συνεχίζουν να μας το παίζουν εθνοσωτήρες της πεντάρας.
Σταματάμε να τους μιλάμε, να τους κάνουμε παρέα, να πίνουμε καφέ μαζί τους. Ίσως έτσι καταλάβουν κάτι. Απομονώστε τους τώρα.
Απομονώστε και τους πολιτικούς απατεώνες των κομμάτων που χρεοκόπησαν την χώρα, που έφεραν τα μνημόνια, τον νέο οικονομικό κατακτητή. Μην τους μιλάτε, μην τους ακούτε, μην τους αφήνετε να παίζουν το παιχνίδι τους.
Όταν έρχονται στα μαγαζιά σας, όσοι καταφέρατε να τα κρατήσετε ανοιχτά, μην τους σερβίρετε, ούτε νερό. Μην τους δίνετε βενζίνη, τσιγάρα, τίποτα.
Το ίδιο και με τα κανάλια της διαπλοκής των νταβατζήδων μεγαλοεργολάβων που μας κατάκλεψαν παρέα με τους πολιτικούς υποτακτικούς τους.. Κλείστε τις τηλεοράσεις, αλλάξτε κανάλι, δείτε ντι βι ντι, αλλά μην τους αφήνετε να κάνουν την μαύρη προπαγάνδα τους.
Ανακαλύψτε άλλες μορφές ενημέρωσης, ψάξτε το διαδίκτιο που τόσο φοβούνται. Προσέξτε κάτι δημοσιογράφους δήθεν επαναστάτες της φακής, που με ύπουλο τρόπο περνάνε μπατσοκική προπαγάνδα και πληρώνονται από τους κομματάρχες για να υπηρετούν τα σκοτεινά κέντρα και να μολύνουν το μυαλό σας.
Μας κρύβουν την αλήθεια, σε όλο τον κόσμο ξέρουν πως χρεοκοπήσαμε και εδώ θριαμβολογούν. Κανονικά οι ηθοποιοί πρέπει να τους κάνουν μήνυση που κλέβουν την δουλειά τους. Μιλάμε για απίστευτη θεατρική παράσταση. Σουρεαλιστική τραγωδία. Χιλιάδες άνθρωποι αυτοκτονούν και οι πασοκάνθρωποι, αυτοί οι μεταλλαγμένοι με εξωγήινα τοκογλυφικά βακτήρια υπάνθρωποι, το μόνο που τους απασχολεί, είναι η καρέκλα και τα κέρδη που αποφέρει. Ζουν στον κόσμο τους και πρέπει να τους επαναφέρουμε στην γη και να τους δικάσουμε.
Το ίδιο και για τα γαλάζια κωλοτουμπίστικα μεταλλαγμένα ανθρωπάρια του Σαμαρά και του Καρατζαφύρερ. Επιτέλους ας καταλάβουμε πως είναι ίδιοι. Είναι βιαστές της δημοκρατίας και της ανθρώπινης ύπαρξης, είναι δολοφόνοι της ελευθερίας και της ζωής. Είναι εγκληματίες οικονομικού πολέμου σε καιρό ειρήνης και πρέπει να καταδικαστούν οριστικά και αμετάκλητα.
Ας οργανωθούμε, ας αρνηθούμε να δουλεύουμε σαν σκλάβοι για ψίχουλα σε νταβατζίδες. Ας σταματήσουμε να πηγαίνουμε στην δουλειά μας, να πληρώνουμε χαράτσια, άδικους υπερφόρους, τράπεζες και όλο αυτό το απάνθρωπο σύστημα υποταγής της ανθρώπινης ύπαρξης και αξιοπρέπειας.  Ας τους απομονώσουμε τώρα. Εμείς έχουμε την δύναμη, αρκεί να το καταλάβουμε και να ενωθούμε, να δουλέψουμε συλλογικά  για το κοινό μέλλον μας. Να πάρουμε πίσω την ζωή μας, την χαρά μας, τα όνειρα μας. Αν το κάνουμε αυτό, είναι θέμα ημερών να καταρρεύσουν και να μας παρακαλάνε να τους λυπηθούμε. Στο χέρι μας είναι, στο μυαλό και την καρδιά μας.
Αν δεν το κάνουμε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας και δεν θα έχουμε κανένα δικαίωμα να γκρινιάζουμε για το μαύρο μας το χάλι. Τόσο απλά.
Η πραγματική δημοκρατία, η άμεση δημοκρατία είναι επιλογή μας. Αρκεί να το επιλέξουμε. Θέλουμε? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου