Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

επιστολες προς κομματα

 Γράφει η ΟΛγα Γεριτσίδου
Το βασικό παιχνίδι που παίζουν όλοι οι υφαρπαγείς των ψήφων μας και μετά της ζωής και της περιουσίας μας είναι ότι εξαγγέλλουν μεν τις μύριες όσες καταστάσεις, αλλά όπου σταθούν και όπου βρεθούν ασχολούνται μόνο με ένα ή δύο διλήμματα που έχουν όλοι μεταξύ τους συμφωνήσει ότι είναι ‘το δίλημμα των εκλογών’ ( δηλαδή αυτό με το οποίο μπορούν να σαλαγήσουν την κοινή γνώμη προς μία εκλογική συμπεριφορά άσχετα εάν δίνουν λύση σε αυτό με το πρόγραμμα τους ) και ουδόλως αναφέρονται σε …..
αυτά τα προγράμματα που έχουν προκηρύξει εν συνόλω ώστε να κρίνει ο Λαός κατ’ αρχάς αλλά και μετά επίσης να δεσμεύσει τις κυβερνήσεις που θα προκύψουν από τις εκλογές βάσει αυτού.
Αυτές οι εκλογές είναι εκ φύσεως προβληματικές διότι διεξάγονται από μία αντισυνταγματική κυβέρνηση ( άρα άκυρη ) με έναν εκλογικό νόμο επίσης αντισυνταγματικό ( άρα άκυρο ) με διαβλητές και αδιαφανείς εκλογικές διαδικασίες και ένα εκλογικό σώμα που επίσης δεν είναι διασφαλισμένο και διαφανές ως προς το πόσοι έχουν παρεισφρήσει παρανόμως σε αυτό και άρα από την νοθεία που θα προκύψει είναι επίσης άκυρες.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να δείξουμε σε όλα αυτά τα επίδοξα λαμόγια ότι ο Λαός που δρούσε καλή τη πίστη παρήλθε και τώρα σε κάθε τους βήμα θα καλούνται να δίνουν δεσμεύσεις και λογαριασμό, τόσο για τις πράξεις όσο και για τις παραλήψεις τους.
Παραθέτουμε λοιπόν επιστολές προς τα κόμματα και τους αρχηγούς τους που συνέταξαν συμΠολίτες μας και που οφείλουμε να τα στείλουμε σε αυτούς με απαίτηση για απάντηση ( κάτι που δεν θα κάνουν βεβαίως αλλά που θα τους φέρει σε δύσκολη νομικά και πολιτικά θέση ) δημόσια και άμεσα.
Μη απάντηση συνιστά αθέτηση δέσμευσης πληροφόρησης και έρεισμα περί ύπαρξης πρόθεσης αθέτησης των προεκλογικών προγραμμάτων, δηλαδή εξαπάτηση εκλογέων. Το σύντομο χρονικό διάστημα στο οποίο τους ζητείται δεν τους καλύπτει αφού ο αντισυνταγματικός πρωθυπουργός που στηρίζουν εμμέσως ή αμέσως τις προκήρυξε τις εκλογές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Δείτε τις επιστολές, προσθέστε εάν έχετε και επιπλέον ερωτήματα και αποστείλετε τις στο e-mail ή το fax των αρχηγών των κομμάτων.
Δείτε την επιστολή προς ΠΑΣΟΚ και αν συμφωνείτε, στείλτε την στο info@evenizelos.gr
Επιστολή προς ΝΔ αν συμφωνείτε στείλτε την στο asamaras@parliament.gr
Επιστολή προς ΚΚΕ Αν συμφωνείτε, στείλτε την στο kke@parliament.gr
Επιστολή προς ΛΑΟΣ Αν συμφωνείτε, στείλτε την στο karatzaferis@parliament.gr
Επιστολή προς Αν. Ελληνες Αν συμφωνείτε, στείλτε το στο yfypourgos@windowslive.com
Επιστολή προς ΣΥΡΙΖΑ
Επιστολη προς Δημ. Αρ. Αν συμφωνείτε, στείλτε την στο kouvelis@activenet.gr
Επιστολή προς ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αν συμφωνείτε στείλτε το στο info@antarsya.org
Επιστολή προς Χρυσή Αυγή
Επιστολή προς ΟΧΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου