Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ

Το μεγαλείο του Γιώργου προθυπουργού, όπως είχε πει η Σία του Σκάι, το βλέπει κανείς σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί αυτός να είναι αθλητικός τύπος, να τρέχει από το γυμναστήριο σε ποδηλασία και από την κωπυλασία στο δύσκολο άθλημα της φορολογίας, αλλά δεν είναι ρατσιστής. Το καταλαβαίνουμε αυτό με την επιλογή των αντιπροέδρων που αντί για κοιλιακούς, έχουν ταβερνιακούς. Ο Γιώργος πρωθυπουργός δίνει ευκαιρίες σε όλους. Πέρα λοιπόν από τους υπέρβαρους σωτήρες, έχει μαζέψει και διάφορους άλλους με ειδικά προβλήματα. Αυτιστικούς, οσφυοκάμπτες, προβατάκια, γατάκια,, γομαράκια και άλλα πλάσματα του ζωικού βασιλείου, προσπθώντας να δώσει σοσιαληστικές ευκαιρίες σε όλους.
Μάλιστα, ενώ όλοι τον κατηγορούν πως κάνει ότι του λένε οι Τροικανοί, πως στέλνει κόσμο στην ανεργία, αυτός στην πραγματηκότητα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας. Όλοι είχαν έναν αντιπρόεδρο, αυτός έχει δύο. Αν μάλιστα δεις τους αντιπροέδρους με το ειδικό βάρος που έχουν, μάλλον πρέπει να δεχθούμε χωρίς κόπο, πως οι αντιπρόεδροι είναι τουλάχιστον τέσσερις. Για πολιτικό βάρος μιλάμε.
Επιτέλους να σταματήσει η λάσπη στον Γιώργο πρωθυπουργό. Όλοι λένε πως έχει βαλτώσει η αγορά, πως οι χώροι εστίασης βαράνε μύγες και άλλα τέτοια ψέματα που υποκινούνται από σκοτεινά ανθελληνικά κέντρα.
Οι υπέρβαροι πολιτικά αντιπρόεδροι, μόνο για το ταπεινό πρωινό τους, μπορούν εύκολα να συντηρίσουν τουλάχιστον καμιά πενηνταριά εστιατόρια. Βάλτε τώρα το προάριστο που είναι απαραίτητο για να βγάλουν το δύσκολο πρόγραμμα, βάλτε το μεσημεριανό, το απογευματινό και το βραδινό, μαζί με κάτι έκτακτα, τυρόπιτες, σπανακόπιτες και μπουγάτσες με τυρί και εύκολα μπορείτε να αντιληφθείτε την άνθιση της αγοράς. Πραγματικά ο Γιώργος πρωθυπουργός παραδίδει μαθήματα ανάπτυξης της οικονομίας.
Αυτά τα σκοτεινά κέντρα παραπληροφόρισης του περίφανου Ελληνικού λαού, άρχισαν να ληδωρούν και το δράμα του αντιπρόεδρου β, που δεν έχει να πληρώσει το οθωμανικό χαράτσι. Να κάνω μια παρένθεση εδώ, για να πω ότι η εποχή της Τουρκοκρατίας τώρα δικαιώνεται. Τώρα βλέπουμε καθαρά την σημβολή της οθωμανικής αυτοκρατορίας στον παγκόσμιο πολιτισμό. Τώρα που η οπισθοδρομική δύση τραβάει ζόρια με τους αχρείους Έλληνες, έρχεται ένας Τούρκικος θέσμός, το γνωστό στους Καραισκάκιδες, κεφαλικό χαράτσι να σώσει την ευρωπαική συνεύρεση των τοκογλύφων. Μάλιστα μαθαίνω, πως σοβαροί οικονομικοί αναλυτές της κονομισιόν του Μπαρόζο, θα στήσουν άγαλμα του Αλί Πασά στις βριξέλες.
Υπάρχουν μάλιστα φύμες, πως θέλουν να δώσουν την κεντρική Ευρωπαική τράπεζα, το φιλανθρωπικό αυτό ίδρυμα, στον Ερντογάν, μαζί με τα πετρέλαια της Μεσογείου, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την συνεισφορά του οθωμανικού πολιτισμού στην διάσωση όπως είπαμε των τοκογλύφων.
Αλλά ας επιστρέψουμε στα δικά μας. Λέγαμε λοιπόν, πως κράζουν τον αντιπρόεδρο β, που δεν έχει να πληρώσει αυτό το δίκαιο οθωμανικό χαράτσι. Αντί να ανοίξουν έναν λογαριασμό και ο κόσμος να καταθέσει τα χρήματα του για να σωθεί η περιουσία του αντιπρόεδρα β, παίζουν με τον πόνο του οι αχρείοι. Ούτε ένας τηλεμαραθώνιος συμπαράστασης, τίποτα.
Κάποιοι μάλιστα λένε, πως δεν έκαναν τηλεμαραθώνιο, γιατί φοβήθηκαν πως είναι τέτοια η αγάπη του κόσμου για τον αντιπρόεδρο β, που ο κόσμος θα κατέθετε τόσο πολλά λεφτά, που θα έφταναν για να ξεχρεώσουμε το χρέος της χώρας και αυτό δεν το ήθελαν οι δημοκρατοτοκογλύφοι, που ως γνωστόν, μας θέλουν να χρωστάμε για να μας έχουν σε καθεστώς κατοχής. Ακόμα και οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι και οι εκδότες, θα έφερναν τα λεφτά από τα θαλασσοδάνεια που έχουν στην Ελβετία ξανά στην χώρα για την σωτηρία του αντιπρόεδρα β.
Αν τολμάνε ας κάνουν έναν τηλεμαραθώνιο αγάπης για τον αντιπρόεδρα β, να δεις τι έχει να γίνει. Βάλε τώρα και το άλλο δράμα που περνάει ο άνθρωπος, που όπως αποκάλυψε σε μια κατάθεση ψυχής, είναι υπέρβαρος γιατί είναι φτωχός. Αν ήταν πλούσιος θα έτρωγε χαβιάρι και θα ήταν σαν τον Γιώργο πρωθυπουργό. Μήπως ο τεράστιος την λέει στον πρώην πρωθυπουργό? Μήπως τον λέει πλούσιο? Δεν νομίζω.
Πάτως είναι μέγα δράμα να ζεις μεταύ Μ, Βρετάνιας και Κ. Ναυαρίνο, όλοι να τρώνε χαβιάρι και εσύ ο φτωχός να την βγάζεις με χωριάτικη και ψωμί κάνοντας παπάρες για να χωρτάσεις. Πραγματικό δράμα.
Αλλά και ο αντιπρόεδρος α, έχει προβλήματα. Τα σκοτεινά σιωνιστικά κέντρα ανακάλυψαν πως το ταπεινό του αυτοκίητο κοστίζει κοντά ένα εκκατομύριο ευρά. Είναι λέει θωρακισμένο και διάφορα άλλα τρελά, γιατί λένε πως φοβάται και άλλες τέτοιες ανοησίες.
Είναι δυνατόν να φοβάται ο λαοπρόβλητος ηγέτης? Θα μας τρελάνουν οι άνθρωποι. Απλά δεν υπάρχει αυτοκίνητο να αντέξει το πολιτικό του βάρος αν δεν είναι θωρακισμένο. Όπως και ο αντπρόεδρος β, έτσι και ο α, είναι φτωχός και δεν μπορεί να τρώει χαβιάρι. Τρώει και αυτός λοιπόν παπάρες. Ως γνωστόν, οι παπάρες παχαίνουν. Τόσο απλά. Επιτέλους να σταματήσει η λάσπη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου