Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΑΣΤΡΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ

Δύο χρόνια σχεδόν πέρασαν από την αγία μέρα που ο σοφός ρουσφετολαός μας, έδωσε το χρίσμα της διακυβέρνισης του τόπου, στον μεγαλύτερο μπρόκερ ηγέτη που γέννησε η χώρα. Μεγάλες στιγμές ζήσαμε από τότε, στιγμές που μας οδηγούν σε μια κάθαρση, σε ένα νέο κράτος όπως λένε οι κυβερνώντες.
Δίκιο έχουν. Ένα νέο κράτος θα δημουργιθεί, μιας και αυτό, απλά δεν θα υπάρχει.
Ο μαγάλος αυτός  ηγέτης, που θα περάσουν πολλά χρόνια για να καταλάβουμε πως λειτουργεί το μυαλό του, ας μην ξεχνάμε πως οι ευρωπαίοι τοκογλύφοι τον βράβευσαν για την σημβολή του στην παγκόσμια σκέψη, αυτός ο αντιεξουσιαστής όπως έχει πει, σε συνεργασία με τα εξάρχεια, τα εξάσφαιρα και τα εξαπτέριγα, αποφάσισε να αλλάξει την χώρα και τον πλανήτη ολόκληρο.
Πολλοί, που δεν καταλαβαίνουν το μεγαλείο του ανδρός, λένε διάφορες ανοησίες, ότι τάχα μου κέρδισε την εξουσία λέγοντας ψέματα και παραπλνώντας τον ρουσφετολαό μας. Λένε πως έλεγε πως λεφτά υπάρχουν, ενώ δεν υπήρχε δίφραγκο ούτε για ταξί, πως έδεινε συνεντεύξεις για να λέει πόσο κακό είναι το ΔΝΤ και πόσες καταστροφές έφερε σε όλες τις χώρες που πήγε, ενώ την ίδια στιγμή, μιλούσε με τον σοσιαλεραστή Ντομινίκ για να μας σπρώξει στην αγγαλιά του.
Τρίχες αγαπητέ μου αναγνώστη, μην ακούς αυτά που λένε οι πολιτικο΄αντίπαλοι του εθνοσωτήρα μας Τζέφρι. Εγώ θα σου πω την αλήθεα. Δεν φταίει ο Τζέφρι για όλα αυτά. Φταίνε τα ζώδια. Για όλα. Ρωτήστε αν θέλετε και την Παγιατάκη αν δεν με πιστεύετε. Άσε που έχω ατράνταχτα επιχειρήματα που ούτε η Άρση Μπίλιου δεν θα μπορεί να διαφωνίσει.
Ως γνωστόν, ο μέγας αυτός πολιτικός ανήρ, είναι Δύδυμος. Κανείς δεν μπορεί να το αρνιθεί αυτό. Ούτε καν ο Λεφάκης. Ως γνωστόν λοιπόν, ένας Δύδυμος έχει αυτό που λέμε δυπλή προσωπικότητα. Απλά πράγματα δηλαδή.
Ο ένας Τζέφρι, πίστευε πως λεφτά υπάρχουν και πως είναι κακό σπυρί στα οπίσθια μας το ΔΝΤ, ενώ ο άλλος πίστευε πως το ΔΝΤ είναι φιλανρθωπικός οργανισμός.
Κατάλαβες τώρα την αλήθεα που σου κρύβουν τα κανάλια και οι διαπλεκόμενοι αστρολόγοι που πληρώνονται από τους διαπλεκόμενους εκδότες και τραπεζίτες? Τόσο απλά είναι τα πράγματα αγαπητέ ρουσφετοσυμπολίτη.
Γι αυτό άλλωστε έΙχε και δυο αντιπρόεδρους στην κυβέρνηση παιδική χαρά που έιχε και μάλιστα δυο αντιπρόεδρους κινητή χολιστερόλη. Ο ένας μιλάει με τον Τζέφρι νούμερο ένα και ο άλλος με τον Τζέφρι νούμερο δύο.
Βλέπεις πως με την αποκάλυψη που σου έκανα αρχίζουν όλα να μπαίνουν στην θέση τους και να αποκτούν νόημα τα αδιανόητα?
Γι αυτό την μια μέρα σου έλεγε πως δεν θα πάρχει άλλα μέτρα και την άλλη μέρα σε τάραζε στα νέα μέτρα. Την μια μέρα εμφανίζοταν ο ένας και την άλλη ο άλλος.
Θεωρείς ακόμα τυχαίο ότι είπε πως είναι δυο φορές σοσιαλιστής? Έχει το γνώθι σε εαυτόν ο άνθρωπος. Ξέρει πως μέσα του ζουν δυο σοσιαλιστές. Αυτό όπως εύκολα καταλαβαίνεις είναι μεγάλο πρόβλημα, διότι ο σοσιαληστής, εμπεριέχει τον ληστή, αθάνατη Ελληνική γλώσσα που όλα τα αποκαλύπτεις, καταλαβαίνεις λοπόν τι γίνεται όταν κάποιος μέσα του έχει δυο ληστές.
Βάλε και τους αντιπρόεδρους που λόγω μεγέθους, πολιτικού όγκου, τρώνε περισσότερο από πέντε μεραρχίες ο κάθε ένας, καταλαβαίνεις που μπλέξαμε.
Σαν αναρχικός όμως ο δυπλοτζέφρι, έκανε και έργο. Απέδειξε πόσο χαζό ήταν που ο ρουσφετολαός φοβόταν τόσα χρόνια μήπως έρθουν τα κομούνια και του πάρουν το σπίτι. Να λοπόν που τα σπίτια θα τα πάρουν οι καπιταλιστές τοκογλύφοι με συνοπτικές διαδικασίες και με την βοήθεια της ΔΕΗ.
Μεγάλες στιγμές ζούμε αγαπητέ ρουσφετοσυμπολίτη που τόσα χρόνια τους ψήφιζες για μια θεσούλα στο δημόσιο. Πάρε τον σοσιαληστκό πούλο τώρα και βγές στην δημοκρατική αγορά να επιβιώσεις για να δεις την γλύκα.
Ένα άλλο επίτευγμα της κυβέρνισης, είναι η κατάργιση της δουλειάς. Το όνειρο των τεμπέλιδων γίνεται επιτέλους πραγματηκότητα. Διότη αγαπητέ ρουσφετοσυμπολίτη μου, αν η δουλειά ήταν καλό πράγμα, δεν θα σε πληρώνανε για να την κάνεις. Απλά πράγματα. Τώρα όλοι θα είμαστε αραχτοί, σε κατ οίκον φυσικά περιορισμό, μιας και δεν θα υπάρχει μία, αλλά με την φούντα ελεύθερη πιά, ποιος νιάζεται. Όπως λέει και το σοσιαληστρικό τραγουδάκι των Λόκο Μόντο, που γράφτηκε με πασοκικά κεφάλαια για να προετοιμάσει τις μάζες, πίνω μπάφους και παίζω προ.
Αυτά είναι φίλε μου, που να τρέχεις τώρα με αυτή την ζέστη στην δουλειά, άραγμα στο σπίτι, ένας καλός μπάφος και ο μήνας έχει ενιά.
Όσο για την χώρα, μην ασχολείσαι, έφτασε άλλωστε ο νέος προθυπουργός, ο Γερμανός Ράιχενμπαχ. Δεν μπορούμε εμείς να κάνουμε κουμάντο σε αυτή την νέα εποχή. Χρειαζόμασταν έναν Γερμανό. Το έκανε και αυτό ο δυπλοτζέφρι. Σου λέει με τις μαλακίες που κάναμε πριν 70 χρόνια και διώξαμε τους Γερμανούς τι καταλάβαμε?
Απλά πτωχέφσαμε. Ενώ οι Γερμανοί πήγαν μπροστά. Αν είμασταν μαζί τους θα ευημερούσαμε τώρα. Ευτυχώς όμως ο λαός ορίμασε και κατάλαβε αυτή την φορά το συμφέρον του και δεν προέβαλε καμιά αντίσταση στον σωτήρα κατακτητή. Είμαστε πια Γερμανία. Ζήτω το νέο έθνος.
Υπάρχουν όμως και χειρότερα αγαπητέ μου πρώην καταναλωτή, ο άλλος μεγάλος ηγέτης της κωλοτούμπας, ο Σαμαράς, είναι και αυτός Δύδιμος, γι αυτό άλλωστε αν και αντιμνημονιακός ψήφισε το μνημόνιο, μιλάμε για κανονική αστρική συνωμοσία που ούτε ο Λεφάκης με την Μπίλιου μαζί δεν μπορούν να μας γλυτώσουν.
Για όλα όπως καταλαβαίνεις φταίνε τα άστρα και όχι το ξερό σου το κεφάλι που τόσα χρόνια ενώ ήξερες ποιοι είναι τους ψήφιζες αντί να τους πάρεις με τις πέτρες.
Κάτσε λοιπόν στον καναπέ σου και περίμενε να αλλάξουν γνώμη τα άστρα, που να τρέχεις τώρα, έχει και τούρκικα στα κανάλια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου