Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22-10-12, Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ) ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ .... Α Ρ Ν Η Σ Ι ΤΩΝ (!!!) ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ, ΩΣ ΩΦΕΙΛΟΝ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΩΣ ΤΗΣ END (ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑ) ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
ΑΡΑΓΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ... ΠΛΑΣΤΕΣ Ἠ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ; ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ! [1]

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ END ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑ, ΑΔΡΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΤΗΣ Ε.Κ.Τ., ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, .....;;; ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ, ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ, ΚΑΙ ΚΑΘ' ΕΞΙΝ ΨΕΥΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ "ΜΑΣ" (ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΝ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΑΔΡΩΣ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΜΑΣ ΤΑ "ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ" ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ "ΔΩΣΗ" ΜΕ ΕΥΝΟΪΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΟΥΣ;;
ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΥ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑΣ, ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (Η ΟΧΙ) ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ;; ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΤΗΣ END ΕΙΝΑΙ "ΜΟΥΦΑ" ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;;
ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΗΛΕΥΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ Ο ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΕΧΗ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΘΟΝΩ! ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ "ΜΑΣ", ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙ!
ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΣΑΛΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Ι Ν ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΗ!
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ, ΤΟ 1814 ΟΤΕ ΙΔΡΥΘΗ Η ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, "ΜΕΣΑ" (ΟΠΛΑ) ΚΑΙ "ΦΙΛΟΥΣ" (ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ), ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΣΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙ, Π Ο Σ Ο Ι ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟ-ΠΡΟ ΠΑΠΠΩΝ ΜΑΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΒΕΒΑΙΩΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ;;; ΜΑΛΛΟΝ ΟΥΔΕΙΣ!!
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΕΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΠΕΤΥΧΕ! ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ (ΟΠΩΣ "ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ").
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ", ΤΗΝ END, ΑΛΛΑ ΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ" ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ; ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΗ ΤΙΣ "ΣΧΕΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΗ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ [2].
ΕΑΝ ΞΟΔΕΥΑΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΝΑΛΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΩΜΕΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΩΜΕ ΤΗΝ END (ΕΙΚΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΘΕΜΑΤΑ), ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΩΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΙ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΛΥΘΕΙ:
ΚΑΙ
# ΕΙΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ END ΘΑ ΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ (Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ .. ΙΣΟΒΙΑ!!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΑΣ),
# ΕΙΤΕ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗΝ ΣΑΣ!
Σ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου