Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Η σιωνιστική κυβέρνηση Παπαδήμου...

Γράφει ο Αντώνης Ι. Γρυπαίος, Διεθνολόγος
Πέρασαν 2,5 χρόνια με τη Σιωνιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Πέρασαν 2,5 χρόνια με μια εχθρική προς τον Ελληνισμό Κυβέρνηση.

Πέρασαν 2,5 χρόνια με μια Βουλή ασχέτων ως προς τη δουλειά που εκλήθησαν να κάνουν. Μια Βουλή με βο(υ)λευτές πιόνια και μαριονέτες στα χέρια της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Μέσα στην οικονομική Άβυσσο που .....
βυθίστηκε η Ελλάς, οι βουλευτές ασχολούνται με ρουσφετολογικές «ντροπολογίες» για ψηφοθηρία, διότι δεν υπάρχει πρωθυπουργός να τους βάλλει φραγμό, και ψηφίζουν μνημόνια που δολοφονούν τον Ελληνικό Λαό.

Η εφημερίδα Financial Times του Λονδίνου αποκαλεί τους «Έλληνες»

Πολιτικούς, προδότες και κλέφτες.

Μέσα σε αυτά τα 2,5 χρόνια πέρασε πάνω από την Ελλάδα Αρμαγεδδώνας που κατάστρεψε την χώρα στο πέρασμά του.

Το μίσος των υπουργών του ΠΑΣΟΚ για την Ελλάδα, καθρεπτίζεται στα πρόσωπά τους. Καλλίτερα να ήμασταν δυό χρόνια χωρίς κυβέρνηση, παρά με αυτή τη λαίλαπα που πέρασε πάνω από την Ελλάδα, και σάρωσε τα πάντα στο διάβα της.

Ισοπέδωσαν τη πατρίδα μας, τη χρεοκόπησαν, και πέσανε στα μαλακά!!

Απορώ πως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν διαμέλισαν τη χώρα, με την απώλεια εδαφών.

Είναι απορίας άξιον το γεγονός, πως βρέθηκαν όλα αυτά τα Σιωνιστικά στελέχη μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Θα μου πείτε εκεί βρήκαν πολιτική στέγη, αφού ο Σοσιαλισμός είναι επινόηση του Σιωνισμού, και όλων αυτών των μυστικών Σατανικών οργανώσεων των πεφωτισμένων Μασόνων της λέσχης Bilterberg του Ρότσιλντ, της τριμερούς επιτροπής του Ροκφέλερ, της λέσχης «κρανία και οστά» του Bush. Εκτός αυτών έχουμε τους Να’ι’τες, Τοξότες, και όλες αυτές τις διεθνείς αηδίες, οργανώσεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Έτσι λοιπόν συναντάμε μέσα στο Πανελλήνιο Σιωνιστικό Κίνημα, ονόματα ξενικής προελεύσεως που κατέχουν ηγετικές θέσεις μέσα στο Σιωνιστικό ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα πάντα με τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο, ακούγονται ονόματα όπως, Ανδρέας Μινέ’ι’κο-Παπανδρέου Αμερικανικής ιθαγένειας, πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Jeffrey Chant-Papandreou Αμερικανός, πρώην πρόεδρος του Σιωνιστικού ΠΑΣΟΚ. Τούρκογλου αγνώστων λοιπών στοιχείων. Ιωσήφ του Παγκάλου (Εορτάζει τη Μεγάλη Δευτέρα), αγνώστων λοιπών στοιχείων, Hanna Coen –Bilterberg, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Ονόματα όπως, Saragkousis, Hanna Saragkousi, Κοεντζόγλου, Louerdi, η Σκοπιανής προελεύσεως Ντούγκα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, όλοι αυτοί διακοσμημένοι με DRAGON, και άλλα Σιωνιστικά αστέρια. Όλοι αυτοί κρύβονται κάτω από Ελληνικά ονόματα, διότι με κακόηχα ονόματα όπως π.χ. το Τουρκικό «Τούρκογλου» δεν θα μπορούσαν να πολιτευθούν.

Έτσι μεταμφιέζονται σαν τη Γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας…….

Ο λαός τους αποκαλεί τσιφούτηδες και τσιφούτισες, όπως π.χ. τη κυρία υποψήφια βουλευτίνα της ΔΗΜΑΡ, η οποία άλλαξε την ιστορία του Ελληνισμού της Σμύρνης επί Ν.Δ., και η οποία είναι η προσωποποίηση της τσιφούτισας. Όλοι αυτοί οι τσιφούτηδες δεν δίνουν στον άγγελό τους νερό που λέει ο λαός, και σήμερα πίνουν το αίμα του Ελληνικού λαού. Με όλους αυτούς θα γεμίσει και πάλιν η Βουλή των Ελλήνων, αφού η αφέλεια και επιπολαιότητα των σημερινών Ελλήνων έχει φθάσει στο Ζενίθ. Όλοι αυτοί βρήκαν στέγη μέσα στο Σιωνιστικό ΠΑΣΟΚ , με αποτέλεσμα τη μετατροπή της Ελλάδος, σε αποικία και προτεκτοράτο των Σιωνιστικών Δυνάμεων ΗΠΑ και Γερμανίας.

Όπου Σοσιαλισμός εκεί και Σιωνισμός!!! Και τανάπαλιν.

Όλοι αυτοί παρέλαβαν προ 2,5 ετών Ελληνικό κράτος, και παραδίδουν Σιωνιστική αποικία στη παγκόσμιο Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία. Σήμερα έχουν για προ’ι’στάμενο το κ.Παπαδήμο εκλεκτό τέκνο της τριμερούς επιτροπής του κ. Ροκφέλερ, όπως λένε τα ΜΜΕ, και δοτό Πρωθυπουργό απέξω.

Είναι τόσο ανθέλληνες που απέκρυψαν την ανακάλυψη του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, διότι έτσι θέλει η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Δεν θέλουν υψηλό το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων!!! Φοβούνται τον Ελληνισμό οι ανθέλληνες, δοσίλογοι, και προδότες.

Μια ανακάλυψη που ίσως αλλάξει το μέλλον της ανθρωπότητας γίνεται προσπάθεια να θαφτεί, ο τάφος του μεγαλύτερου Έλληνα, του Μεγάλου Αλεξάνδρου!!! Η Ελληνίδα αρχαιολόγος κυρία Σουβαλτζή ανακάλυψε το τάφο του Αλέξανδρου, κάτι που ανακοίνωσε η Αιγυπτιακή κυβέρνηση. Αυτό το κοσμοϊστορικό γεγονός αποσιώπησε και απέκρυψε
η «Ελληνική» κυβέρνηση των δοσιλόγων τσιφούτηδων πολιτικών, η οποία αποτελείται από διεθνιστικά και νεοταξικά πιόνια, οι οποίοι έθαψαν το θέμα για να μην ανέβει το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων!!!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα λεγόμενα του Ισραηλινού πρέσβη στην Αίγυπτο, ο οποίος επισκέφθηκε τη κυρία Σουβαλτζή, και από όσα ειπώθηκαν πολλά μπορούμε να καταλάβουμε γιατί θάφτηκε η μεγάλη αυτή ανακάλυψη που θα έσωζε τη Μακεδονία μας…….

Είναι και αυτό μία από τις πολλές εθνικές προδοσίες που διέπραξαν οι δοσίλογοι τσιφούτηδες πολιτικοί μας.

Ο κ. Παπαδήμος ήταν το όνειρο των δανειστών μας που έγινε πραγματικότητα, ύστερα από αγώνα και εισηγήσεις του κυρίου Καρατζαφέρη. Αυτό έκαναν οι «πατριωτικές» δυνάμεις, μας φόρεσαν καπέλο τον αχυράνθρωπο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Το δοτό πρωθυπουργό των τσιφούτηδων της Ν.Τ.Π.

Τι έχει πετύχει ο κ. Παπαδήμος μέχρι τώρα για την Ελλάδα;;; υποταγή στα μνημόνια των δανειστών και μόνο, δηλαδή οικονομική σκλαβιά.

Ας μας πει ο κ. Παπαδήμος που είναι ο χρυσός της Ελλάδος;;; Είναι ή όχι στις τράπεζες των τσιφούτηδων προέδρων κ.κ. Ρότσιλντ και Ροκφέλερ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας;;;.

Γιατί επί προεδρίας του στη Τράπεζα Ελλάδος έδωσε 20 τόνους Ελληνικό χρυσάφι, μαζί με τον τσιφούτη Σημίτη (όνομα και πράμα), στις τράπεζες του Αρχιτσιφούτη Ρότσιλντ;;;

Γιατί η τράπεζα της Ελλάδος σήμερα είναι ιδιοκτησία του Ρότσιλντ;;;

Τι απέγινε ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος;; Εδόθη στις μεγάλες εταιρίες πετρελαίων των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, ή όχι;;; Μετέτρεψαν τις Ελληνικές θάλασσες, σε διεθνείς θάλασσες, και την Ελληνική ΑΟΖ σε διεθνή ΑΟΖ, όπου ο κάθε άρπαγας παίρνει όποιο κομμάτι θέλει. Μπάτε σκύλοι αλέστε……

Δεν μας έφθαναν όση πολιτική ανικανότητα είχαμε, θέλαμε και το Παπαδήμο. Βρήκαμε μια μαριονέτα της GOLDMAN SACHS –όπως λένε τα ΜΜΕ- και τον κάναμε Πρωθυπουργό της Ελλάδος.

Τόσο «Μακάκες» είμαστε.

Ο κ. Παπαδήμος είναι από τους βασικούς συντελεστές της οικονομικής καταστροφής της Ελλάδος.

Η Σιωνιστική Κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου σήμερα αποτελείται από 40 Πασόκους Σιωνιστές υπουργούς. Όσα Σιωνιστικά ονόματα αναφέραμε πιο πάνω σήμερα είναι υπουργοί του κ.Παπαδήμου.

Εν όψει εκλογών ο κ. Παπαδήμος ασκεί τρομοκρατία στο λαό, ρίχνοντας το δίλημμα Ευρώ ή Δραχμή, έτσι εξυπηρετεί τον προδοτικό δικομματισμό των δοσιλόγων και εφιαλτών πολιτικών, διότι ο δικομματισμός που έφερε τη χώρα σε αυτή τη δραματική κατάσταση, χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Εδώ κρίνουμε χρήσιμο να παραθέσουμε ένα χιουμοριστικό

κείμενο του σκιτσογράφου ΣΤΑΘΗ, για ψυχαγωγία των αναγνωστών μας. « Η Ελλάς του κυρίου Παπαδήμου, (πρώην Γιωργάκη, πρώην Καραμανλή, πρώην Σημίτη), είναι αδύνατον να δεχθεί Επιτροπεία- δεν την έχει ανάγκη, αφού είναι Προτεκτοράτο!

Ούτε ξένο Διευθυντήριο χρειάζεται η μικρά πρώην διεφθαρμένη,- το νύν τιμία Ελλάς- είναι υπό Καθεστώς Εντολής.

Δεν χρειαζόμεθα Γκαουλάιτερ, έχουμε Ύπατους Αρμοστές.

Ούτε Κομισάριους έχουμε ανάγκη, διαθέτουμε Ανθυπάτους.

Και επιτέλους!! Τη δημόσια διοίκηση την εποπτεύουν οι Γάλλοι.

Τη δημόσια περιουσία το Αγγλικό Δίκαιο. Την οικονομία οι Γερμανοί.

Την άμυνα οι Αμερικανοί. Τι άλλο θέλουν να επιτροπεύουν και μας προσβάλλουν τόσο βάναυσα;;

Γιατί δηλαδή μπήκε η χώρα στο Μνημόνιο και ετέθη υπό Καθεστώς Κατοχής;; Δεν μας φθάνει το Τρίο Στούτζες της Τρόϊκας (Τόμσεν κλπ), για να μας κόβουν τους μισθούς και να μας βάζουν χαράτσια;;; Δεν μας αρκεί ο χερ ΡΑΪΧενμπάχ για να μας ληστεύουν;;

Χρειαζόμαστε και άλλους βάφεν τοκογλύφους για να γίνουμε Μποτσουάνα;; Το ίδιο με μας δεν πεθαίνουν και μεταναστεύουν οι Πορτογάλοι στην Αγκόλα από το φάρμακο Μέρκελ;;;

Δεν χρειάζεται λοιπόν να μας στείλουν και άλλους αγάδες-επιτηρητές
(σιγά μη μας στείλουν και τη Λεγεώνα των Ξένων), τους παίρνουμε και μόνοι μας. Από Γερμανοτσολιάδες στην αποικία, να φάνε και οι κότες. Η Ελλάς ανήκει στη Δύση, δεν χρειαζόμαστε και άλλους Σταυροφόρους για να ανήκουν οι μισθοί μας στην Ινδία, τα παιδιά μας στην Διασπορά, και το Αιγαίο στην ΑΟΖ της Τουρκίας.

Μπορούμε και μόνοι μας!! Με κάθε τιμή: Ο Γενίτσαρος της Γειτονιάς,

Ο Ραγιάς της δουλειάς σας, ο Γραικύλος της συμμαχίας σας».

Τι πέτυχε ο Παπαδήμος μαζί με τους υπουργούς του Jeffrey μέχρι τώρα;

Διέλυσαν τις ένοπλες δυνάμεις, η αμυντική ισχύς της χώρας είναι σε επίπεδα επικίνδυνα για την ασφάλειά μας, οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να «μπουκάρουν» ή να αγοράσουν τα νησιά μας, έδωσαν την Ελληνική ΑΟΖ σε Αμερικανούς και Τούρκους, διέλυσαν τη παιδεία αφήνοντας τα παιδιά χωρίς βιβλία.

Σκλάβωσαν τη πατρίδα με δεύτερο μνημόνιο, PSI , δανειακές συμβάσεις που ποτέ δεν θα μπορέσει ο λαός μας να ξεχρεώσει.

Διέλυσαν το σύστημα ΕΣΥ που με τόσο κόπο και αίμα είχε φτιάξει ο λαός μας. Μείωσαν μισθούς και συντάξεις σε επίπεδα Σκοπίων-Αλβανίας. Πολλαπλασίασαν την ανεργία, επέβαλλαν φόρους, (ων ουκ έστιν αριθμός), όλα αυτά τα χρήματα από φόρους και χαράτσια πάνε στις τράπεζες των τσιφούτηδων κ.κ. Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, αφεντικών του ΓΑΠ και Παπαδήμου. Δυσφήμισαν τους Έλληνες παγκοσμίως σαν διεφθαρμένους και τεμπέληδες, (ότι θέατρον εγεννήθημεν τω κόσμω, και αγγέλοις και ανθρώποις), είπαν πολλά ψέματα στο λαό.

Έθεσαν την εθνική μας κυριαρχία υπό επιτήρηση και αμφισβήτηση.

Ενώ υπάρχουν άλλες λύσεις για να βγούμε από τα αδιέξοδα της οικονομίας-χρεοκοπίας, αυτοί παραμένουν προσκολλημένοι στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Τη πατρίδα μας σήμερα κυβερνά
το τρίο Ρότσιλντ-Σόρος-Ροκφέλερ, τα αφεντικά της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Αχυράνθρωποι σαν το Jeffrey-Papademos και τη παρέα τους, είναι πιόνια στα χέρια της «Αγίας Τριάδος», των τσιφούτηδων. Ξεπούλησαν τον ορυκτό πλούτο της χώρας (πετρέλαια, χρυσό, ουράνιο, Φυσικό αέριο, κλπ) έναντι πινακίου φακής στα αφεντικά τους, από τον οποίο θα μπορούσαν να ξεχρεώσουν τη χώρα εάν υπόγραφαν επωφελείς συμβάσεις για το δημόσιο. Σκανδιναβοί και Ρώσοι ζήτησαν την εκμετάλλευση με επωφελείς συμβάσεις 50%-50% και αρνήθηκαν, προτίμησαν να τα δώσουν στις εταιρίες των τσιφούτηδων αφεντικών τους κ.κ. Ρότσιλντ-Ροκφέλερ, με συμβάσεις 80%-20% δηλαδή το Ελληνικό Δημόσιο θα λαμβάνει μόνο 20% από το ορυκτό πλούτο της Ελλάδος, και το 80% στις εταιρίες της «Αγίας Τριάδος», των τσιφούτηδων.

Η υπερδύναμη Ρωσία ζητάει ναυστάθμους σε Λήμνο και Σύρο, έναντι δισεκατομμυρίων ευρώ, και οι αχυράνθρωποι του ΝΑΤΟ αρνούνται.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας ζήτησε-σύμφωνα με τα ΜΜΕ- να έλθει για τις εορτές του Πάσχα στην Ελλάδα, (Άγιο Όρος), και οι Γραικύλοι εφιάλτες του Ελληνισμού, αρνήθηκαν……(ΜΜΕ).

Τορπίλισαν τις συμφωνίες για τους αγωγούς ενέργειας με τη Ρωσία, με αποτέλεσμα σήμερα να κρεμόμαστε από τις διαθέσεις των Σιωνιστών.

Γέμισαν τη χριστιανική Ελλάδα με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες,

(το Στρατό κατοχής της Παγκόσμιας Δικτατορίας-Ν.Τ.Π.) με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή να γίνουμε Λιβύη και Συρία. Σήμερα η ασφάλεια της χώρας είναι στα χέρια της τριάδος Ρότσιλντ-Σόρος-Ροκφέλερ. Επέβαλλαν το τέλος ακινήτων (χαράτσι μέσω ΔΕΗ), και τώρα προγραμματίζουν το φόρο ιδιοκατοίκησης, δηλαδή στο δικό μας σπίτι, θα πληρώνουμε φόρο-ενοίκιο, και όλα αυτά τα χρήματα πάνε στις τράπεζες της Αγίας Τριάδος Ρότσιλντ-Σόρος-Ροκφέλερ και ΣΙΑ.

Ξεπούλησαν όλη τη Δημόσια περιουσία στην «Αγία Τριάδα»……
Εν κατακλείδι για τον ξενόφερτο Παπαδήμο έχουμε να πούμε,

«Τοιούτος ημίν έπρεπε Αρχιερεύς»…………
Όλα αυτά τα κάνουν για να τους στηρίζει η «Αγία Τριάς» στην εξουσία.

«Εζήλωσαν τη δόξα των ανθρώπων μάλλον υπέρ την δόξαν του Θεού»
λέγει το ιερόν Ευαγγέλιον. Εμείς τους λέμε «Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές»……

Από το διαδίκτυο πληροφορούμεθα. (Ξυπνήστε Ρε!!!)

Πρίν από χρόνια, είχα ακούσει κάποιον μεγαλοπαράγοντα των διεθνών αγορών στη Νέα Υόρκη, γνωστό «φίλο» της Ελλάδος και με εμπλοκή σε όλα τα μεγάλα χρηματοπιστωτικά σκάνδαλα των τελευταίων δύο δεκαετιών, να λέει για το Λουκά Παπαδήμο: «Είναι πιστός σαν σκυλί στο Ροκφέλερ, και τελείως αστοιχείωτος για τη θέση που κατέχει.

Αυτό τον κάνει δυο φορές πιο πιστό.» Τότε ο κ.Παπαδήμος ήταν ακόμη

Αντιπρόεδρος της πανίσχυρης Σιωνιστικής Ε.Κ.Τ. και επειδή συμμεριζόμουν απόλυτα αυτή τη παρατήρηση, «πιστό σκυλί» και «αστοιχείωτος», από τη πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος στη δεκαετία του ’90, δεν μου έκανε καμιά ιδιαίτερη εντύπωση το σχόλιο αυτού του μεγαλοπαράγοντα.

Για μένα τότε ο κ. Παπαδήμος ήταν ένας από τους πολλούς άχρωμους και άοσμους «τεχνοκράτες» που μπορούν να ξεχωρίσουν από τους γύρω τους μόνο από το χρώμα ή τα σχέδια της γραβάτας τους.

Χωρίς να έχουν κανένα μα κανένα άλλο προσόν ευφυϊας, ή ιδιοσυγκρασίας, επιβιώνουν στις αυλές των ισχυρών ηγεμόνων της παγκόσμιας οικονομίας και πολιτικής σαν τυπικοί σφουγκοκολάριοι.

Μόνη τους ικανοποίηση οι πλουσιοπάροχες αμοιβές.

Δεν είναι δα και λίγο για κάποιον που δεν έχει τα πνευματικά προσόντα να γίνει ούτε καν ένας καλός ψιλικατζής της γειτονιάς, να αναδειχθεί στα ύψιστα αξιώματα της χώρας του.

Που να ήξερα ότι μετά από λίγα χρόνια θα τον είχαμε πρωθυπουργό στην Ελλάδα και μάλιστα δοτό.

Έτσι κάθε φορά που ακούω δηλώσεις του κ.Παπαδήμου, κάθε φορά που διαβάζω τις συνεντεύξεις του, η ρήση το «πιστό σκυλί, αλλά τελείως αστοιχείωτος» μου έρχεται αυθόρμητα στη μνήμη .

Εμείς λέμε, «τι καλό είναι να έχει κανείς μέσον τον Ροκφέλερ, μέχρι Πρωθυπουργός γίνεται.»

Και πώς να μη μου έρθει στη μνήμη όταν τον ακούς να λέει:

«Είναι σημαντικό να επισημανθεί κάτι που επισήμανα επίσης κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ότι τα τελευταία δύο έτη, δηλαδή το 2010 και το 2011 (Κυβέρνηση Jeffrey), η Ελληνική οικονομία ανέκτησε το 1/3 της ανταγωνιστικότητας που είχε χάσει μεταξύ του 2000 και του 2009, έναντι όλων των εμπορικών της εταίρων, και ανέκτησε επίσης το 50% περίπου της ανταγωνιστικότητας που είχε χάσει κατά τη δεκαετία 2000-2009 έναντι των εταίρων της στην ευρωζώνη», είπε σε συνέντευξη τύπου στις 31/01 και μας άφησε άφωνους!!! Και ακάθεκτος συνέχισε: «Αυτό δείχνει ότι η προσαρμογή της οικονομίας είχε ως αποτέλεσμα τη σημαντική ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας μέσα σε δυό χρόνια. Ωστόσο πρέπει να γίνουν πρόσθετα βήματα προκειμένου η Ελληνική οικονομία να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητά της σε ένα επίπεδο που θα ενισχύσει την οικονομική δραστηριότητα, την ανάπτυξη, και θα συμβάλει στη σταδιακή απορρόφηση της ανεργίας.»

Είναι καλά ο άνθρωπος;; Ξέρει τι λέει;; Πως είναι δυνατόν να μιλά για ανάκτηση ανταγωνιστικότητας σε μια οικονομία που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση;; Τέτοιες ανοησίες δεν έχει τολμήσει να πεί ούτε ο ΓΑΠ. Και να φαντασθεί κανείς ότι μας τον πλασάρουν σαν «ειδικό»!!

Ο κ.Παπαδήμος μπορεί να διορίστηκε ως «πιστό σκυλί» των διεθνών τσιφούτηδων, στη πρωθυπουργία της χώρας, για να επιτελέσει την αποστολή που του έχουν αναθέσει από το εξωτερικό, αλλά δεν σταματά να χαρίζει τη δυστυχία στον Ελληνικό λαό, με τους τσιφούτηδες υπουργούς του, επιδεικνύοντας απλόχερα την άλλη πολύ χρήσιμη ιδιότητά του, δηλαδή το πόσο «αστοιχείωτος» και άτολμος είναι.

Την ανικανότητά του απέδειξε στην απεργία των Ναυτικών όπου ήταν ανίκανος να επιλύσει ένα απλό εργατικό πρόβλημα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, λόγω έλλειψης αποφασιστικότητας και πρωτοβουλιών. Σκεφθείτε αυτός ο άνθρωπος τι θα πράξει όταν μας επιτεθούν οι Τούρκοι. Θα χ…… επάνω του.

Ούτε θέλω να το σκέπτομαι ότι σε περίοδο πολέμου, θα έχουμε Παπαδήμο πρωθυπουργό. Θα πράξει ότι τον διατάξει ο Ροκφέλερ!!!

Ο άνθρωπος αυτός έχει προγραμματιστεί να εκτελέσει μια μοναδική αποστολή: την επιβολή πάση θυσία των ίδιων πολιτικών και προγραμμάτων που μας οδήγησαν στη σημερινή καταστροφή!!!

Είναι ανίκανος να παράγει πολιτικές και να λαμβάνει γενναίες αποφάσεις.

Τώρα έχει προγραμματισθεί (σαν Ρομπότ) στο πως θα αποτελειώσει έναν ολόκληρο λαό, και μια ολόκληρη χώρα.

Έτσι τον έχει προγραμματίσει η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία της «Αγίας Τριάδος» Ρότσιλντ-Σόρος-Ροκφέλερ της Ν.Τ.Π. και παγκοσμιοποίησης.

Μέχρι τότε πως θα επιβιώσουν οι άνεργοι που ήδη έχουν φτάσει επίσημα στο ½ της απασχόλησης;;;

Πως θα επιβιώσει το 50% του Ελληνικού πληθυσμού που ήδη έχει πέσει κάτω από το όριο της απόλυτης φτώχειας;;;

Πόσο χρόνο τους δίνει ο κ. Παπαδήμος;;; Πόσο νομίζει ότι μπορούν να περιμένουν πριν δούν τα ραδίκια ανάποδα;;; Αυτά δεν ενδιαφέρουν το κ.Παπαδήμο. Τον ενδιαφέρει οι παγκόσμιοι τσιφούτηδες να είναι καλά.

Όλα αυτά ο κ. Παπαδήμος αδυνατεί να αντιληφθεί, αφού σαν τραπεζίτης ήταν στην υπηρεσία των τσιφούτηδων ντόπιων και διεθνών!

ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.

----------------------------------------------

Εδώ κρίνουμε σκόπιμο και χρήσιμο για ενημέρωση των αναγνωστών μας, να παραθέσουμε τις 10 εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, όπως αυτές χαράχτηκαν επάνω σε λίθινες στήλες-κολώνες στη πολιτεία της Γεωργίας των ΗΠΑ. (Governing stones of Georgia). Δείτε τις δέκα συγκλονιστικές οδηγίες των διεθνών τσιφούτηδων δικτατόρων.

Ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες.

Ένα μήνυμα γραμμένο σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες.

Ένα μήνυμα σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής.

1.-Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000 πληθυσμό σε συνεχή ισορροπία με τη φύση!!!

2.-Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή βελτιώνοντας τη φυσική κατάσταση και πολυμορφία.

3.-Ενώστε την ανθρωπότητα, μέσω μιας νέας ζωντανής γλώσσας.

4.-Τιθασεύστε το πάθος, τη πίστη, τη παράδοση, και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.

5.- Προστατεύετε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια. ( Σαν αυτό της Χάγης…….)

6.- Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο. (Σαν αυτό της Χάγης ……. Τώρα σωθήκαμε…..)

7.-Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.

8.-Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.

9.-Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.

10.- Να μην είστε καρκίνος για το πλανήτη, αφήστε χώρο για τη φύση.

Εξακολουθείτε ακόμη να κατηγορείτε ορισμένους από εμάς ότι βλέπουμε παντού συνωμοσίες;;; ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ…… Τέλος.-

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου