Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ


ΑΛΗΤΕΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ!

Μιλάμε για τα πλέον ξευτελισμένα κουμάσια, τα θλιβερά υποκείμενα της εξεταστικής επιτροπής που συνεστήθη με την από 12/10/2004 απόφαση της Βουλής, προκειμένου να ερευνήσει υποθέσεις προμηθειών των Ενόπλων Δυνάμεων, μεταξύ των οποίων και η προμήθεια των πυραύλων TOR-M1.
Σύννεφο να πέφτουν οι μίζες, περίπατο να κάνουν τα εκατομμύρια από την μια off...shore στην άλλη, ακίνητα να αγοράζονται, να πουλιούνται και να μεταβιβάζονται εν ριπή οφθαλμού και το πλυντήρια να ξεπλένει στο φουλ το μαύρο πολιτικό χρήμα!
Και τα πολιτικά περιττώματα της εξεταστικής του κώλου δεν βρήκαν τίποτα το μεμπτό, τίποτα το επιλήψιμο, τίποτα το παράνομο! Όλα καλώς καμωμένα!!! Λάδι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, λευκό περιστεράκι ο λήσταρχος υπουργός που πιο βρώμικου κόμματος που ανέδειξε η Ελληνική πολιτική σκηνή!
Φαντάζεστε τώρα το μεγάλο φαγοπότι που στήθηκε σε βάρος του Ελληνικού λαού από τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα… 38 ολόκληρα χρόνια να αρπάζουν και να ρημάζουν, να κλέβουν και να τρώνε με σαράντα μασέλες… Τα παλιανθρωπάκια που στήριξαν με πάθος τους επιδρομείς του ΔΝΤ και της νέας τάξης και βύθισαν στην εξευτελιστική φτώχεια και στην αβεβαιότητα το λαό των Ελλήνων. Αυτά τα πολιτικά κατακάθια που έχουν το θράσος να βγαίνουν τώρα στα βοθροκάναλα των νταβατζήδων και να ζητάνε την ψήφο των Ελλήνων που εξευτέλισαν και βίασαν. Τα εμετικά κόμματα των αρχικλεφτών, που δεν είναι σε θέση ούτε τα δικά τους οικονομικά να διαχειριστούν! Οι αληταράδες πολιτικοί που ζητάνε με τη δική μας ψήφο να διαχειριστούν την κατεστραμμένη από τους ίδιους ζωή μας!
Για νέο ξεκίνημα μιλάει ο «χειρότερος υπουργός οικονομικών της Ευρώπης», ο εμπνευστής του χαρατσιού και της οριζόντιας μείωσης μισθών και συντάξεων. Ζητάει την ψήφο μας να μας αποτελειώσει.
Ζητάει να του δώσουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση ο Αντώνης Κομανέτσης για να μας βγάλει από την κρίση, υπογράφοντας ποιος ξέρει πόσα ακόμα μνημόνια, βάζοντας την υπογραφή του ποιος ξέρει άραγε σε πόσες ακόμα επιστολές πλήρους υποταγής στο τοκογλυφικό κεφάλαιο...
ΑΛΗΤΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ!
Αδέρφια Έλληνες, μαύρο στα κόμματα των μνημονίων, ούτε μια ψήφο στους βουλευτές που συνηγόρησαν στην απώλεια της Εθνικής μας κυριαρχίας…
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΦΙΕΣ… ΜΗ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΠΕΛΕΚΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου