Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΤΩΡΑ


ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑΝΗ ΕΠΕΛΑΣΗ.

Στο στόχαστρο της Τρόϊκας, μπήκε πλέον ανοιχτά, η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων.
Οι Τροϊκανοί τεχνοκράτες, διαπίστωσαν, ότι, εξαντλήθηκε η αντοχή και η απόδοση των Ελλήνων, στην υπέρμετρη φορολογία, επί εισοδημάτων και επί Φ.Π.Α. και αναζητούν, νέες μεθόδους χαρατσώματος και στραγγαλισμού.
Ετσι, σε συνεργασία με τους εγχώριους υπ...ηρέτες, σχεδιάζουν, να αυξήσουν δραματικά, την επιβάρυνση των κατόχων ακινήτων.
Οι φορολογούμενοι, θα πληρώνουν ενοίκιο και μάλιστα τσουχτερό, για το σπίτι που κατοικούν, είτε, με την αναβίωση του φόρου ιδιοκατοίκησης, είτε, με την ενοποίηση, της φορολογίας κατοχής ακινήτων.
Ο εργαζόμενος, το εισόδημα του οποίου, έχει καταποντιστεί τα τελευταία χρόνια, θα χαρατσώνεται, με τεκμήρια και με φόρους, που, από μόνα τους, θα υπερβαίνουν το εισόδημά του.
Η επιβολή επαχθών και μή αντιμετωπίσιμων χαρατσιών, μέσα, σε περιβάλλον βαθειάς ύφεσης και αμείλικτων προσωπικών και οικογενειακών στερήσεων, θα έχει ως αναγκαία κατάληξη, την κατάσχεση του ακινήτου, από την Εφορία και την Τράπεζα.
Η την απώλειά του, από τον ιδιοκτήτη.
Η δε απλοποίηση των διαδικασιών κατάσχεσης, στην οποία, επέμεινε η Τρόϊκα, θα επιταχύνει, την ΑΡΠΑΓΗ της ιδιοκτησίας.
Είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι ΤΩΡΑ, στόχος, των διεθνών τοκογλύφων, είναι η δήμευση, της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων.
Τέτοια μεθόδευση υφαρπαγής και λεηλασίας της ιδιωτικής περιουσίας, δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ, σε δημοκρατικά καθεστώτα, σε καιρούς ειρήνης.
Είναι πρωτοφανής!
Εναπόκειται, στους Ελληνες και στους άλλους Ευρωπαίους πολίτες, να αποτρέψουν τον ξερριζωμό του πληθυσμού, από τα ίδια του τα σπίτια και την μετατροπή, μεγάλου τμήματος του ελληνικού λαού, σε ανέστιο πληθυσμό.
Τ’ αρπακτικά και οι τοκογλύφοι θα συνεχίζουν, όσο, δεν συναντούν, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
«ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου