Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

το ταξιδι του ουρανου

Η Γη μας μαζί με άλλους πλανήτες περιστρέφονται γύρω α...πό τον Ήλιο. Ο ήλιος, μαζί με άλλες 6 αστέρια, με τη σειρά του περιστρέφεται γύρω από ένα μεγαλύτερο αστέρι, την Αλκυόνη, γνωστή και ως κεντρικό ήλιο. Η Αλκυόνη με τη σειρά της περιστρέφεται γύρω από ένα πολύ μεγαλύτερο αστέρι, το Σείριο, το οποίο ονομάζεται ως ο μεγαλύτερος κεντρικός ήλιος.

Αυτό το σύστημα των αστέρων που περιστρέφονται το ένα γύρω από το άλλο, είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που βρίσκεται σε όλους τους γαλαξίες στο Σύμπαν μας, όπου εν τέλει, κάθε γαλαξίας που αποτελείται από αστέρια και πλανήτες, περιστρέφεται γύρω από το κέντρο του.

Ο Γαλαξίας μας, στον οποίο ανήκει και η Γη μας, έχει δισεκατομμύρια τέτοια άστρα και πλανήτες, όλα περιστρέφονται γύρω από ένα Άστρο μεγάλης μάζας, τον πυρήνα του Γαλαξία, ή όπως ονομάζεται το Γαλαξιακό κέντρο.
Δείτε περισσότερα


Καθώς ο ήλιος και άλλα αστέρια περιστρέφονται το ένα γύρω από το άλλο οι τροχιές τους, έρχονται σε διάφορες συναντήσεις μέσα στους αιώνες. Στις 21 Δεκεμβρίου 2012, δύο ευθυγραμμίσεις αναμένεται να συμβούν στο Γαλαξία μας. ο Ήλιος μας και ολόκληρο το ηλιακό σύστημα θα βρεθούν σε άμεση ευθυγράμμιση με τον γαλαξιακό ισημερινό.

Το γαλαξιακό κέντρο, ο Κεντρικός Ήλιος και ο μεγαλύτερος Κεντρικός Ήλιος θα σχηματίζουν ένα ισόπλευρο τρίγωνο στο χώρο του διαστήματος την ίδια στιγμή.
Από: Inner Healing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου