Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Λυπάμαι τα παιδιά της Αφρικής, όχι τα Ελληνόπουλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΣΚΥΛΑ...
«Ήρθε η ώρα να γίνει απόσβεση της επένδυσης στην Ελλάδα»
Χρησιμοποιώντας γλώσσα πρωτόγνωρα σκληρή σε σχέση με την στάση που έχει κρατήσει μέχρι σήμερα απέναντι στην κρίση της χώρας μας, η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα Guardian τονίζει ότι τρέφει μεγαλύτερη συμπόνια για τα παιδιά που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε σωστή εκπαίδευση στην υποσαχάρια Αφρική, παρά για πολλά παιδιά που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια στην Αθήνα!

Η Κ. Λαγκάρντ επιμένει ότι ήρθε η ώρα της... πληρωμής για την Ελλάδα και καθιστά ξεκάθαρο ότι το ΔΝΤ δεν έχει πρόθεση να χαλαρώσει τους όρους του πακέτου λιτότητας. Και μάλιστα η εφημερίδα αναφέρει την εξής απίστευτη φράση: «Ήρθε η ώρα να γίνει απόσβεση της επένδυσης» εννοώντας την χρηματοδότησης του ΔΝΤ προς την Ελλάδα.


Είναι χαρακτηριστικό δε ότι αναφέρει πως οι Έλληνες γονείς θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη εφόσον τα παιδιά τους δέχονται τις επιπτώσεις της μείωσης των δαπανών. «Οι γονείς πρέπει να πληρώνουν τους φόρους τους», αναφέρει.

Στην ερώτηση αν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τις μητέρες που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μαιευτήρια ή ασθενείς που δεν μπορούν να αγοράσουν φάρμακα για να κρατηθούν στη ζωή, η Λαγκάρντ απαντά: «Σκέφτομαι περισσότερο τα μικρά παιδιά ενός σχολείου σε ένα μικρό χωρίο του Νίγηρα, τα οποία διδάσκονται δύο ώρες την ημέρα και μοιράζονται μία καρέκλα ανά τρία…Τα έχω στο μυαλό μου όλη την ώρα. Γιατί πιστεύω ότι χρειάζονται πολύ περισσότερη βοήθεια από τον κόσμο στην Αθήνα».

Παράλληλα, η επικεφαλής του ΔΝΤ προσθέτει: «Ξέρετε κάτι; Όσον αφορά την Αθήνα, σκέφτομαι επίσης όλους αυτούς τους ανθρώπους που προσπαθούν να φοροδιαφύγουν όλη την ώρα». Προσθέτει δε ότι σκέφτεται εξίσου τους Έλληνες που έχουν αποκλειστεί από την παροχή δημόσιων υπηρεσιών και εκείνους που δεν πληρώνουν τους φόρους τους.
Πηγή: defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Τι να λυπάται η πόρνη, η Γαλλία είναι από τις χώρες που έφερε την Αφρική σε αυτό το χάλι που είναι και σπονσοράρε τη γενοκτονία της Ρουάντας
    στους μαύρους στην Γαλλία συμεπριφέρονται χειρότερα απ' ότι σε σκάβους. Οι αποικιοκράτες ψάχνουν για τα επόμενα θύματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή