Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΝΕΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Διαβάζω σε πολλά έγκριτα μέσα, πως πολλοί πάγωσαν λέει, όταν άκουσαν τον πρώην πρωθυπουργό μας, το καμάρι μας, να λέει πως όσο κι αν πιέζει ο κόσμος, τις κυβερνήσεις, τις τοπικές δημοκρατίες, δεν μπορεί να πετύχει τίποτα, μιας και δεν έχουν δύναμη. Για αυτό ο μεγάλος ανήρ του έθνους, είπε πως χρειαζόμαστε μια πιο δημοκρατική παγκόσμια κυβέρνηση.
Όταν λέγαμε πως οι κυβερνήσεις είναι πια κάτι σαν δήμαρχοι που εκτελούν εντολές από έξω, μας έλεγαν γραφικούς. Ήρθε όμως ο αντιεξουσιαστής ΓΑΠ να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να ξεμπροστιάσει το παγκόσμιο κατεστημένο.
Τι μας είπε λοιπόν ο μεγάλος ηγέτης του έθνους μας? Μα ότι υπάρχει η παγκόσμια κυβέρνηση και μάλιστα δεν είναι και δημοκρατική.
Ας σοβαρευτούμε τώρα και πάμε να δούμε τι είναι η παγκόσμια κυβέρνηση και τι σχέδια υπηρετεί.
Αν αυτά που θα διαβάσετε σας φανούν επιστημονική φαντασία, σκεφτείτε πως συγγραφείς και χόλυγουντ, πάντα δημιουργούσαν έργα που προετοίμαζαν την κοινή γνώμη να δεχθεί πιο εύκολα καταστάσεις που δεν χωράει ο νους του ανθρώπου.
Ο κύριος Τζών Χόλντερ, είναι σύμβουλος του Ομπάμα στον λευκό οίκο και επεξεργάζεται ένα σχέδιο για το καλό του πλανήτη. Πρέπει να καταλάβουμε πως όλα γίνονται για το καλό μας.
Αυτός λοιπόν ο καλός άνθρωπος, που πληρώνεται αδρά από τα λεφτά των φορολογουμένων, αποφάσισε πως ο ιδανικός πληθυσμός για τον πλανήτη, είναι 1 δις άνθρωποι. Με λίγα λόγια πρέπει να εξοντωθούν 5 δις άνθρωποι για να ηρεμίσει αυτός ο καλός άνθρωπος του θεού. Όλοι αυτοί είναι του θεού.
Καλό είναι εδώ, να θυμίσω πως έρευνα του ΟΗΕ, έδειξε πως ο πλανήτης μπορεί να δεχθεί 10 δις ανθρώπους που θα ζούν με απόλυτη αξιοπρέπεια, χωρίς πείνα, φτώχια και αρρώστιες, αν ο πλούτος που παράγετε μοιραστεί δίκαια στους ανθρώπους.
Αλλά ας αφήσουμε τις ανοησίες κάποιων ουτοπιστών που δεν ξέρουν τι τους γίνετε και ας επιστρέψουμε στον καλό άνθρωπο του θεού και του Ομπάμα.
Ο κύριος Χόλντερ λοιπόν, σε μια υπερναζιστική θεωρία, προτείνει μια μαζική γενοκτονία, που όπως λέει, μπορεί εύκολα να επιτευχθεί, προσθέτοντας στις τροφές και το νερό διάφορα δηλητήρια.
Μόλις λοιπόν εξοντώσει 5 δις ανθρώπους, θα αναλάβει με κάποιους περίεργους νόμους τον έλεγχο του πληθυσμού. Κάθε ζευγάρι που θα θέλει να αποκτήσει παιδί, θα πρέπει να ζητά άδεια. Ανάλογα λοιπόν ποιος είσαι, τι γονίδια έχεις, ποια η κοινωνική και η οικονομική σου θέση, θα έχεις η δεν θα έχεις άδεια.
Όσες γυναίκες εγκυμονούν παράνομα, θα υποβάλλονται σε αναγκαστική έκτρωση, ενώ αν κάποια καταφέρει να φέρει παράνομα ένα παιδί στον κόσμο, θα συλλαμβάνεται και θα εκτελείται.
Λέει και άλλα όμορφα αυτός ο καλός άνθρωπος, που οι φορολογούμενοι τον πληρώνουν για να εργαστεί για την καλυτέρευση της ζωής τους και αυτός ετοιμάζει την εκτέλεση τους.    
Αν νομίζετε πως υπερβάλω, ο καλός αυτός άνθρωπος, έχει γράψει βιβλίο με τις προτάσεις του και μπορείτε να το βρείτε. Ο αθεόφοβος το έχει ονομάσει «οικολογική επιστήμη». Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε πολλά όμορφα, όπως το «πλανητικό καθεστώς», που στην ουσία είναι η κυβέρνηση του πλανήτη από μια τράπεζα.
Το περίεργο, είναι πως όταν δόθηκαν στην δημοσιότητα πρακτικά από συνελεύσεις της λέσχης Μπίλντεμπερκ, που ιδρύθηκε με ναζιστικά κεφάλαια μην ξεχνάμε, βλέπουμε πως το όραμα της λέσχης, συμπίπτει με το όραμα του κυρίου Χόλντερ. Όλοι εργάζονται για έναν κόσμο που θα ελέγχετε από μια παγκόσμια τράπεζα. Το σχέδιο είναι απλό. Έχουν πολύ περισσότερα λεφτά από όλες τις χώρες, και έχουν καταφέρει να τις υπερχρεώσουν όλες. Ακόμα και οι ΗΠΑ χρωστάνε περισσότερα από 100 τρις. Αναγκάζουν λοιπόν τις χώρες να λάβουν βάρβαρα μέτρα που δεν μπορεί να αντέξει ο κόσμος και μόλις μας φέρουν στην εξαθλίωση, θα εμφανιστούν σαν σωτήρες που θα μας σώσουν με τα λεφτά τους. Βάλτε τώρα στο πάζλ κάτι περίεργους νόμους που απαγορεύουν, όχι ακόμα στην Ελλάδα, να καλλιεργείς στον κήπο σου λαχανικά, βάλτε και ότι ο παγκόσμιος οργανισμός φαρμάκων, ξαφνικά κύριξε τις βιταμίνες τοξικές και το σενάριο του τρόμου αρχίζει να γίνεται κατανοητό.
Εμείς όμως δεν έχουμε κανένα λόγο να ανησυχούμε, από την στιγμή που ο τεράστιος, κυριολεκτικά τεράστιος, Βενιζέλος ανέλαβε το υπουργείο οικονομικών.
Αυτός ο τεράστιος σε βαρύτητα πολιτική άντρας, που αν το βάρος του το είχαμε σε χρυσό θα ήμασταν πλανητάρχες, θα μας οδηγήσει στην γη της επαγγελίας. Είναι γνωστό άλλωστε το ήθος και η προσφορά του ανδρός. Είναι ο συνταγματολόγος που έκανε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, δηλαδή τον νόμο που επιτρέπει σε όλα τα παλικάρια της δημοκρατικής μας βουλής, να κατακλέβουν τον δημόσιο πλούτο, χωρίς ποτέ να τιμωρηθεί κανείς τους.
Είναι εύκολα λοιπόν κατανοητό, πως αυτός ο τεράστιος δημοκράτης δεν μπορεί να αποτύχει στο δύσκολο έργο που με πόνο ψυχής και με ανυπέρβλητη πατριωτική ευθύνη ανέλαβε.
Περαστικά μας σύντροφοι καταναλωτές… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου